Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu yeni yılda hem ekranlarda hem de sinemada fırtınalar estirecek!..

İsmail Hacıoğlu yeni yılda hem ekranlarda hem de sinemada fırtınalar estirecek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu ekranlara en son Fox TV dizisi Mahkum ile geldi. Mahkumda canlandırdığı ‘Savaş’ ve Barış’ adlı iki ayrı karakterle de son derece başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, Mahkum dizisinin finalinden kısa bir süre sonra yeniden Fox TV ekranında yayınlanacak Taçsız Prenses adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

İsmail Hacıoğlu yeni dizisinde Mahkum’daki karakterinin aksine bu defa iyiliğin timsali olarak ‘Evgin’ karakteriyle herkesi fazlasıyla şaşırtacak.

Oyuncu aynı zamanda yeni yılın ilk ayında sinema salonunda hayranlarıyla buluşacak. Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi 49’un vizyon tarihi belli oldu. Çekimleri Gaziantep ve Kilis’te gerçekleştirilen ve IŞİD’e esir düşen 49 Türk’ün kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film 20 Ocak 2023’te sinemalarda seyirciyle buluşacak. Filmin yayınlanan afişi de dikkat çekici.

İsmail Hacıoğlu yeni yılda hem ekranlarda hem de sinemada fırtınalar estirecek!.. 7

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği 49’un senaryosunda Barış Erdoğan ile İlker Arslan’ın imzası bulunuyor. Filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve MİT Dış Operasyonlar Başkanı Ekrem’i canlandıran usta oyuncu Kerem Alışık yer alıyor. İsmail Hacıoğlu’nun hayranları oyuncunun aksiyon dolu sahnelerini büyük bir heyecanla bekliyor.