Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı, Seray Kaya ve Berk Oktay için artık bir diziden daha çok anlamı var!

Bir Küçük Gün Işığı, Seray Kaya ve Berk Oktay için artık bir diziden daha çok anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisi atv ekranında yoluna emin adımlarla devam ediyor. Güçlü bir hikayesi bulunan, iyi kurgulanan, ayrıca başrolde yer alan Berk Oktay ile Seray Kaya’nın da çok iyi bir enerji yakaladığı dizi, yeni sezonun iddialı projelerinden birisi haline geldi.

İlk yurt dışı satışının İspanya gibi Türk dizilerinin son dönemde çok yoğun şekilde izlendiği bir ülkeye yapılması da dizi ekibe adına çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti. Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisi sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla da ne kadar uyumlu olduklarını sergiliyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin her iki oyuncunun kariyerine de çok iyi geldiğini, çok doğru bir zamanda çok iyi bir sonuç ortaya çıkardığını söylemek yanlış olmayacaktır. Savaşçı gibi akıllardan çıkmayan bir dizide 4 sezon yer aldıktan sonra Berk Oktay, Yasak Elma dizisine katılmıştı. Oyuncu rolünü başarıyla canlandırsa da hayranları dizide yan karakterlerden birisi olmasından pek memnun değildi.

Berk Oktay hayranları için Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncunun yeniden ekranda öne çıkması, başrol karakteri olarak bir kariyer çıkışı oluşturması nedeniyle oldukça önemli bir proje.

Bir Küçük Gün Işığı, Seray Kaya ve Berk Oktay için artık bir diziden daha çok anlamı var! 7

Seray Kaya adına da Kadın dizisinde muhteşem canlandırdığı Şirin karakterinden sonra hem Kuruluş Osman hem de Mahkum dizileri çok da fazla öne çıkamadığı projeler oldu.

Her iki dizide de farklı deneyimler yaşayan ama hep akıllarda Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile kalan oyuncu, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle bu durumu da yavaş yavaş ortadan kaldırmaya başladı.

Yine bir dram hikayesi olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncunun bencil ve kötü bir kadın olan Şirin karakterinden sıyrılması noktasında çok iyi sonuçlar verdiğini belirtmek lazım.

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki Elif karakterinin saf ve temiz yüreği, yardımseverliği ile birlikte Seray Kaya’nın hayranlarının aklında bu rolle kalmaya başladığını gözlemliyoruz.

Böylece Kadın dizisindeki Şirin’in yerini Elif alıyor ve oyuncu daha pozitif bir şekilde algılanıyor.

Dizinin her iki başrolü için de sürecin imajları açısından çok olumlu geliştiğini söylemek gerekiyor.