Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı’nda gözünden yaş eksik olmayan Seray Kaya’nın büyük üzüntüsü!..

Bir Küçük Gün Işığı’nda gözünden yaş eksik olmayan Seray Kaya’nın büyük üzüntüsü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com /  – Kadın dizisinde canlandırdığı ‘Şirin’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Seray Kaya’nın sonraki projesi Fox TV’nin Mahkum dizisi oldu. Oyuncu Mahkum’un ilk sezonunda savcı rolüyle başarılı bir performans sergiledikten sonra diziye veda etti.

Seray Kaya yeni sezonda, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Dram hikayesi olarak öne çıkan Bir Küçük Gün Işığı’nda Berk Oktay ile partner olan Seray Kaya izleyiciden daha ilk bölümdeki performansıyla tam not aldı.

Kariyerinde parlak günlerden geçen oyuncu özel yaşamında ise üzüntülü zamanlardan geçiyor. Seray Kaya’nın çok sevdiği köpeği ‘Jack’ kansere yakalandı. Sosyal medyada üzüntüsünü hayranlarıyla paylaşan oyucu hayvan dostlarıyla birlikte verdiği pozu paylaşarak fotoğrafın altına; “Biz kocaman bir aileyiz ve mucizelere inanıyoruz!” notunu düştü.

Bir Küçük Gün Işığı'nda gözünden yaş eksik olmayan Seray Kaya'nın büyük üzüntüsü!.. 7

Seray Kaya paylaşımıyla köpeğinin hastalığı atlatacağına dair inancını dile getirdi. Hayranları da oyuncuya destek verdi. Meslektaşı Yeşim Ceren Bozoğlu ise  yorumunda; “Amin inşallah bir tanem” ifadelerini kullandı.

ATV ekranında pazartesi akşamları ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ‘Elif’ karakterini canlandıran oyuncu,  yaşadığı büyük dramı izleyiciye hissettirme noktasında da başarılı bir oyunculuk sergiliyor.