Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Peri Masalı dizisi Alina Boz’un kariyerindeki ikinci büyük trajedi oldu!

Bir Peri Masalı dizisi Alina Boz’un kariyerindeki ikinci büyük trajedi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz, yeni sezonda Bir Peri Masalı isimli yeni dizisiyle Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Ancak dizinin hikayesinin çok da ilgi çekmemesi ve reytinglerin düşük gelmesi dizinin erken finale doğru koşar adım gittiğinin işaretlerini veriyor.

Tarık Emir Tekin ile başrolde yer alan Alina Boz, bugüne kadar yer aldığı yapımların çok etkili çıkışlar yapması ile tanındı. Çoğunlukla iyi seçimler yapan, rolleri akıllardan çıkmayan oyuncu, dizi piyasasında ikinci kez büyük trajedi ile karşı karşıya kaldı.

Alina Boz, 2014 ile 2017 yılları arasında yayınlanan Paramparça dizisi ile yeteneklerini ortaya koyan ve gençlik enerjisiyle de bir anda popüler hale geldi. Oyuncunun 2017 yılında büyük bir hevesle başladığı ve Defne karakterini canlandırdığı Sevda’nın Bahçeleri dizisi de yine düşük reytingler nedeniyle 4. bölümde final yapmak durumunda kaldı. Bu dizi, oyuncu adına ilk büyük trajediydi…

Daha sonra Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz ile çok iyi bir partnerlik süreci yaşayan Alina Boz, büyük popülerlik de kazandı. Elimi Bırakma, oyuncunun kariyerinde zıplama yaptığı ve milyonların sevgisini kazandığı dizi olarak kayıtlara geçti.

Aşk 101 dizisindeki Eda karakteri ile Netflix’te ismini dünyaya yayma başarısı gösteren oyuncu, geçen sezon Maraşlı isimli diziyle ekrandaydı. Burak Deniz ile başrolünde yer aldığı dizi hala akıllardan çıkmadı.

Bir Peri Masalı dizisi Alina Boz'un kariyerindeki ikinci büyük trajedi oldu! 7

Bu sezon ise Bir Peri Masalı dizisinde Tarık Emir Tekin ile başrolü paylaşan Alina Boz, kısa yoldan zengin olup bambaşka hayat yaşayan genç bir kadının hikayesiyle izleyici karşısına çıktı. Ancak dizi beklenen reytingleri yakalamaktan uzak. Bir Peri Masalı için ilk 4 bölüm çok kötü geçti ve reytingler yükselmez ise final çok yakın.

Sevda’nın Bahçeleri dizisinden sonra Alina Boz için ikinci büyük dizi trajedisi de Bir Peri Masalı oldu. İlk tradeji tam da çok iyi çıkış yaptığı bir dönemden sonra gerçekleşmişti. İkinci trajedi ise onun ismi başrole yazılarak, senaryo çok da fazla önemsenmeden ortaya konulan Bir Peri Masalı oldu.

Elbette ki ekrandaki birbirinden iddialı dram dizileri karşısında Bir Peri Masalı’nın hikaye kurgusu ve çekiciliği milyonları etkileyecek düzeyde değildi. İşte bu nedenle de Alina Boz için yeni dizisi kariyerinin ikinci büyük trajedisi olacak gibi gözüküyor.