Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan uyumu nasıl bulundu? Çöp Adam’a yapılan izleyici yorumları enteresan!

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan uyumu nasıl bulundu? Çöp Adam’a yapılan izleyici yorumları enteresan!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam, ilk bölümüyle, 30 Kasım Çarşamba günü izleyici ile buluştu.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sırlarla dolu hikayesinin lanse edildiği tanıtımı merak uyandırmıştı.

Yayınlanan fragmanlar ile birlikte gizemli bir ortam oluşturuldu ve Çöp Adam projesini bekleyenler, çok özel bir iş olacağı algısını taşıdı. Ancak yayınlanan ilk bölüm sonrası yapılan bazı sosyal medya yorumları, dizinin bekleneni karşılamadığı yönünde oldu!..

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan uyumu nasıl bulundu? Çöp Adam'a yapılan izleyici yorumları enteresan! 7

Bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi olan dizi, gizemli konusu ile dikkat çekerken bazı izleyiciler diziyi senaryosuna rağmen soğuk ve enerjisi düşük buldu.

Engin Altan ve Elçin Sangu’nun uyumsuz olduğunu belirten bazı izleyiciler de oldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı ise Engin Altan Düzyatan’ın bu dizide özellikle yüzünün farklı göründüğünü ifade etti.

Dizinin uzun soluklu olmayacağını iddia eden bazı izleyicilerin aksine bir kesim izleyici ise diziye ileriki bölümleri için şans verilmesi gerektiği şeklinde yorumlarda bulundular.

Engin Altan Düzyatan’ın  geçmişi travmalarla dolu ‘Tamer’ adlı bir yazılımcıya, Elçin Sangu’nun ise ‘Peri’ adlı gizemli bir kadına hayat verdiği Çöp Adam 7 Aralık Çarşamba akşamı ikinci bölümüyle izleyici ile buluşacak.