Ana sayfa Dizi Haberleri Bir psikopatımız daha oldu! Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir, artık kadınların sesi oldu!

Bir psikopatımız daha oldu! Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir, artık kadınların sesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 16. yeni bölümü izleyicilerle 21 Ekim Çarşamba akşamı buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Zeynep ve Mehdi’nin ilişkisi artık içinden çıkılmaz bir hal alıyor… Zeynep, Mehdi’nin gerçek yüzü ile karşılaştıkça hayatının bir dert yumağına dönmeye başladığının farkına varacak. Mehdi’nin içinde de ne kadar büyük bir kabadayılık yapma isteği varmış, izleyiciler ekranda bunu görecek.

Zeynep’in her şeyi kabul edip Mehdi’nin yanında olma isteğine karşı, eşine zorbalık yapan bir adam görüntüsüne bürünen karakter, izleyicileri deli edecek. “Bundan sonra üstüne başına dikkat edeceksin” şeklindeki sözleriyle Mehdi, gerçek yüzünü gösteriyor… Zeynep ile dik durmaya ve tüm bu durumu göğüslemeye çaba harcayacak.

Zeynep’in şu sözlerini ise kaç kadın eşine söyleyebilir ki; “Ben bu evde, sana biat ettiğim için değil, sana aşık olduğum için kalıyorum. Bana karışamazsın.”

Mehdi’nin evi dağıtması ve Zeynep’e şiddet uygulaması da diziyi çok farklı noktalara sürükleyecek. Zeynep’i eve kilitleyen Medhi’nin bu tavırları artık dizinin de ağır bir dram yapımına dönüştüğünün anlatmaya yetiyor.

Bir psikopatımız daha oldu! Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir, artık kadınların sesi oldu! 7

Aslında dizide ortaya koyan bu görüntüler birçok evde yaşanıyor. Toplum gerçeklerinin aynı gibi yüzlere çarpılması gerçeği ile karşı karşıyayız. Zeynep’in yaşadıklarının benzerini yaşayan, evde şiddet gören ve her şeyine karışılan kadınların sesi çıkmıyor. Ancak tv8 ekranında Demet Özdemir, bu kadınların sesi oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi artık psikopata bağlar… Birçok izleyici de bu görüşü dillendiriyor.

“Sen benim kocamsın, sahibim değilsin” sözü her şeyi anlatmaya yetiyor. Ancak günün sonunda şiddetten kurtulamayan Zeynep, kadınların yaşadığı dramları da bir bir gözler önüne seriyor.