Ana sayfa Sosyal Medya Bir rüküş, biraz görgüsüz! Doğa Rutkay’ın yeni rolüne izleyici çok şaşıracak!

Bir rüküş, biraz görgüsüz! Doğa Rutkay’ın yeni rolüne izleyici çok şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, uzun yıllardır Güldür Güldür Show ekibi ile skeçler yaparak ve hem sahnede hem de ekranda izleyicileri kahkahalara boğan isimlerden birisi oldu. 2013 yılından bu yana ekibin bir üyesi olan ve Yeter karakterini canlandıran oyuncu, uzun yıllardır da başka bir projesi ile gündeme gelmedi.

En son Dedemin Fişi isimli sinema filmiyle 2016 yılında çok konuşulan oyuncu, yakında yeni bir sinema filmiyle de yeniden sete çıkacak. Doğa Rutkay, BKM’nin yapımcılığında yeni filmde kendisini izleyicilerin çok farklı şekilde göreceğini söyledi.

Filmde canlandıracağı karakterden bahseden oyuncu, “Bir sinema filmi, haftaya başlıyoruz. Güzel bir heyecan. Çok bana benzemeyen bir karakterde göreceksiniz. Biraz rüküş, biraz görgüsüz ama güzel bir komedi filmi olacak” diye konuştu.

Bir rüküş, biraz görgüsüz! Doğa Rutkay'ın yeni rolüne izleyici çok şaşıracak! 7

Ali Sunal ile Doğa Rutkay’ın dostlukları uzun yıllara dayanıyor. Sanatçı iki ailenin çocukları olarak birlikte büyüyen ikili, 2013 yılından bu yana da Güldür Güldür Show ekibinde yine bir arada bulunuyor.

Yeni sinema filminde de yine Ali Sunal ile birlikte kamera karşısına geçeceklerini anlatan Doğa Rutkay, kadronun kurulma aşamasında olduğunu da ifade etti.

Çocuk kitapları da yazan ve yenilerinin de yakında raflarda olacağını ifade eden oyuncu, çalışmaya devam ettiğini ifade etti.