Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi tüm kategorilerde reyting birincisi!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi tüm kategorilerde reyting birincisi!

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam yayınlanan heyecan dolu beşinci bölümüyle tüm kategorilerde adını zirveye yazdırdı. İzleyiciden tam not alan dizi sosyal medyanın da gündemindeydi.

Show TV’nin yaz döneminde çok iyi performans sergileyen dizisinde Ertan Saban, Devrim Özkan ile Özge Özberk başrollerde bir araya geldi. İyi bir çıkış sergileyen dizi dün akşam da yine iyi reytingler alarak tüm kategorilerde ortalamanın üzerine çıkmayı başardı.

Dizinin tüm izleyici gruplarında birinci olmasına rağmen geçen haftaya göre biraz reytinglerinin düşmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Dizi etkili sahneleri ile sosyal medyada da çok konuşulan ve etkileşimi yüksek projelerden birisi oldu.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı dizi sosyal medyada da çok konuşuldu. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 6 saat 20 dakika, dünyada ise 1 saat 35 dakika TT listesinde yer aldı. Ertan Saban (Sadi Payaslı) ve Devrim Özkan (Songül) ise oyunculuklarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.