Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Sevdadır dizisinde ilk bölüm heyecanı yaşanıyor! Feyyaz Şerifoğlu herkesi şaşkına çevirecek!

Bir Sevdadır dizisinde ilk bölüm heyecanı yaşanıyor! Feyyaz Şerifoğlu herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayan; Bir Sevdadır dizisi, yayınlanan tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Feyyaz Şerioğlu’nun erkek başrol olarak öne çıktığı dizide kadın başrol olarak da Sude Zülal Güler’i izleyeceksiniz.

Kırmızı Oda dizisindeki kısa rolü ile çok beğenilen Feyyaz Şerifoğlu, ardından da Camdaki Kız dizisinde başrolde yer alarak hızlı bir kariyer çıkışı yaşadı. Genç oyuncunun yeni dizisi olan Bir Sevdadır, kariyer gelişiminde çok önemli bir rol oynayacak.

Feyyaz Şerifoğlu hayranlarının merakla beklediği ve çok da etkileneceği yeni dizinin hikayesi de ilgi çekici.

Büyük prodüksiyonuyla dikkat çeken Bir Sevdadır dizisinin tanıtımında yer alan ve Yeşil’in “Çocuklarım için her şeyi yaparım! Para değil, aile istiyorum!” dediği, ünlü futbolcu Yasin’in ise kardeşi Ersin’in acısını 7 yıldır hala içinde yaşıyor olduğu tanıtımlar izleyici derinden etkilerken, duygu yüklü sahneler sosyal medyada çok konuşuldu.

Dizinin merakla beklenen ilk bölümü, 31 Ocak Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bir Sevdadır, içerdiği duygu yüklü sahneleri ve güçlü hikayesiyle izleyicilere unutulmaz bir dizi deneyimi sunacak. Sosyal medyada şimdiden konuşulan Bir Sevdadır, hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini çekmeye hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı, başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle;

Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır…

Merakla beklenen dizi Bir Sevdadır isimli dizi 31 Ocak Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.