Ana sayfa Dizi Analiz Bir Sevdadır dizisinin 5. bölüm analizi!

Bir Sevdadır dizisinin 5. bölüm analizi!

tarafından ker_def

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yeşil’in Karlıca ailesinden kaçışı bölüme damga vurdu. Dizi, #BirSevdadır etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

‘Bir Sevdadır’ın 5. bölümünde neler oldu?

Ünal yaptığı takas sayesinde Yeşil’i ele geçirdiğinden emindir, hedefine ulaşmıştır ancak Yeşil’in zekası onları şoka uğratmıştır. Cenap Ağa çiftliğinde sevinçli haber beklenirken, Bıçakçı’lar büyük bir oyunun içine girmiştir.

Yeşil’in kurduğu plan tıkır tıkır işlerken yolun sonunda Yeşil’i bekleyen Yasin, onu Ünal’ın elinden sağ salim aldı. Her şey çözüldü dedikleri anda ortaya çıkan Tufan, Yeşil ve Yasin’in peşine düştü. Yasin ve Tufan’ın kavgası devam ederken Yeşil ise eline aldığı odun parçasıyla Tufan’ı etkisiz hale getirdi.

Cenap’ın elinde büyük bir koz vardı ve Yasin’in doping skandalının basında duyulmasını sağladı. Doping skandalının basında yer almasıyla Bıçakçı ailesi tekrar tarumar oldu. İshak Ali olayın gizli kalmasını sağlayamadı. Tüm Türkiye karşısında karalanan Yasin Bıçakçı bu iftira sonucunda dağılmış vaziyetteyken Yeşil ona destek oldu.

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı, başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.