Ana sayfa Sosyal Medya Bir şeyler oluyor ama ne? Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı’ndaki sürprizi gösterdi!

Bir şeyler oluyor ama ne? Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı’ndaki sürprizi gösterdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en çok beğenilen ve en yüksek reytinglerini alan dizisi Masumlar Apartmanı, TRT1’de Salı akşamları yayınlanmakta. Dizi, her bölümüyle adeta izleyiciyi ekrana kilitleyen sürükleyici bir hikayeyi anlatıyor. Bir ailenin yaşadığı travmatik olaylarla birlikte, dramatik yaşamları ve kimi zaman da ironik halleri ekrana yansıtılıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği kitabından alıntılanmakta.

Dizide başrolleri Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu paylaşıyor. Kamera arkasından oyuncular bol bol instagram paylaşımları yapıyor. Özellikle Ezgi Mola’nın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ilgiyle takip ediliyor.

Mola’nın yanı sıra Merve Dizdar da sette oyuncu arkadaşlarıyla samimi pozlar veriyor çoğu zaman. Bir başka isim ise Farah Zeynep Abdullah, o da setten, kamera arkasından rol arkadaşlarıyla çektiği video ve fotoğrafları paylaşıyor.

Abdullah, bu kez Masumlar Apartmanı’nın çekildiği apartmanın girişinden bir video paylaştı. Videoda önde Esra Ruşan, arkada Birkan Sokullu binaya giriyorlar.

Bu sırada kayıtta olan Farah Zeynep Abdullah, bilerek ya da bilmeyerek bir sürprizi de açık ediyor! Zira yerde özenle dizilmiş çiçekler görülüyor.

Yeni bir sürprizin Masumlar Apartmanı izleyicilerini beklediği anlaşılıyor. Tam olarak ne olduğu bilinmese de bu sürprizi, Safiye ile buluşmaya gelemeyen Naci’nin yaptığı tahmin edilebilir! Naci’nin karşı binadaki otelinin önüne kadar yol yaptığı gözlenen çiçekleri Naci’nin Safiye için yaptığını düşünmek çok da abes kaçmaz!

Tabii dizinin romantik aşığı Han’ın da eşi İnci’nin yollarına çiçekler döşemiş olacağı da bir başka ihtimal! Şimdilik bilinmiyor ama Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımıyla merak da arttı!

İşte o video…