Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Umut Yeter’de şok sahne! Umut kaza mı geçirecek?

Bir Umut Yeter’de şok sahne! Umut kaza mı geçirecek?

tarafından zk zk
KANAL D’nin yeni dizisi Bir Umut Yeter artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek. Dizinin 2. bölümü 6 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı’nın oynadıkları dizinin 2. bölümünden 3. tanıtım ekrana geldi.

Umut’un gerçek annesinin Derya olduğunu öğrenen Yılmaz zor bir sürece girer. Aklı ve vicdanı arasında sıkışıp kalır. Elif, yıllardır Umut’un sayesinde hayata tutunmuştur ve onun yokluğunu düşünmek dahi istemez.

Bir Umut Yeter'de şok sahne! Umut kaza mı geçirecek? 7

Öte yandan ise Derya’nın bunca zaman çektiği acıyı öğrenen Yılmaz, onun bu acısını bir nebze de olsa dindirmenin yollarını arar. Yılmaz’ın tek amacı bu işi kimsenin kalbini kırmadan ve en doğru şekilde yapmaktır. Ancak Elif’in Umut’a bağlılığı tüm bu süreci nasıl etkileyecektir?

Tanıtımda Umut’un kaçan topunun peşinden caddeye atladığı ve gelen bir arabanın altında kalmak üzere olduğu, olayı gören tek kişinin de Derya olduğu görülüyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dır…

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar…

Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır.

Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.