Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu adam? Bir Deli Rüzgar’da Teoman Kumbaracıbaşı’nın oynadığı karakterin kim olduğu ortaya çıktı!

Kim bu adam? Bir Deli Rüzgar’da Teoman Kumbaracıbaşı’nın oynadığı karakterin kim olduğu ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, FOX’ta yayınlanan Bir Deli Rüzgar’da başarılı oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, Ayhan Kozan karakterine hayat verecek.

Kumbaracıbaşı, Ayhan Kozan karakteri ile Gökçe’nin hayallerini gerçekleştirmeye soyunan, zeki, çekici ve karizmatik müzik yapımcısını canlandıracak.

Kibar ve çekici duruşunun altında bambaşka bir karakter barındıran Ayhan Kozan’ın yolu Gökçe ile kesiştiğinde beğeniyle başlayan duyguları, Gökçe’yi tanımaya başladıkça farklı bir yöne evrilecek.

Kim bu adam? Bir Deli Rüzgar'da Teoman Kumbaracıbaşı'nın oynadığı karakterin kim olduğu ortaya çıktı! 7

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, senaryosunu Volkan Gürses’in yazdığı dizide Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada ve Hatice Aslan ile Mustafa Uğurlu’nun yanısıra Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca, Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Kuzey Dönmez, Eda Özel, Meriç Özkaya, Naz Sayıner gibi isimler de yer alıyor.

BİR DELİ RÜZGAR YENİ BÖLÜMÜYLE 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 20.00’DE FOX’TA!