Ana sayfa Sosyal Medya Bir yanda Sipahi, diğer tarafta Aşk-ı Destan Gülcemal dizileri! Ancak Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu için aşka engel değil!

Bir yanda Sipahi, diğer tarafta Aşk-ı Destan Gülcemal dizileri! Ancak Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu için aşka engel değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun yaz döneminde evlilik ile neticelenen aşk hikayeleri, bitmeyen bir masal gibi… İki ünlü isim de uzun yıllardır birlikte ve bunu evlilik ile de taçlandırarak hayatlarına mutlu bir şekilde devam ediyor.

Özge Gürel için şimdi Sipahi dizisine yönelme zamanı geldi. Serkan Çayoğlu ise Ah Belinda ve Oregon isimli sinema filmlerinin ardından Aşk-ı Destan Gülcemal isimli dizi için anlaştı. İki oyuncu da yoğun bir dizi çekimi dönemine girdi ve görüşmekte zorlanacakları da kesin.

Ancak Özge Gürel’e göre bu durumun bir önemi yok. Her şekilde birbirleri ile görüşebilecek zaman yarattıklarını anlatan oyuncu, “Evlilik çok güzel gidiyor. Bir her türlü fırsat buluruz. Çok güzel gidiyor. Zaten oturmuş bir ilişkiydi, bizim için değişen bir şey olmadı. Aynı aşkla devam ediyoruz” dedi.

Bir yanda Sipahi, diğer tarafta Aşk-ı Destan Gülcemal dizileri! Ancak Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu için aşka engel değil! 8

Artık düğün sorularından bıkan Özge Gürel, Sipahi dizisinin kadın başrolü oldu ve yeni projesi ile de hayranlarını çok meraklandırdı. Bir polis karakterini canlandıracak olan oyuncu, Kaan Yıldırım ile partnerlik yapacak.

Sipahi dizisi bir istihbarat ajanının kahramanlık hikayesini anlatacak ve aksiyonu bol bir iş olacak. Kaan Yıldırım’ın tavsiyesi ile senaryoyu okuyan Özge Gürel, yakın arkadaşı ile şimdi de Sipahi dizisinde partner olarak yoğun bir tempoda çalışmalara başladı.

Bir yanda Sipahi, diğer tarafta Aşk-ı Destan Gülcemal dizileri! Ancak Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu için aşka engel değil! 9

Terörle Mücadele Komiseri Canan Doğan karakteriyle izleyeceğimiz oyuncu, aksiyonu bol bir hikayede yine hayranlarını şaşırtacak bir karakter ile ekranda yer almaya devam edecek. Show TV’de tanıtımları yapılmakta olan Sipahi dizisinin yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.