Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin başarılı olması, bir anlamda Gecenin Ucunda’yı olumsuz etkileyecek!

Çöp Adam dizisinin başarılı olması, bir anlamda Gecenin Ucunda’yı olumsuz etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezonlarda diziler konusunda ciddi sorunlar yaşayan Star TV, uzun süredir 2021-2022 sezonuna hazırlanıyordu. Yeni dönemde yepyeni dizilerle milyonların gönlünü yeniden kazanma hedefindeki kanal yetkilileri, bu amaçlarına Yalı Çapkını projesi ile ulaştı. Bu dönemin en iyi reytinglerine ulaşma başarısı gösteren Yalı Çapkını, 10. bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde 13’li oranlara çıkarak büyük bir reyting rekoru elde etti. Bu sezonun en başarılı dizisi olması da Star TV’nin izlenme oranlarını yükseltti.

Kanal yönetiminin yine çok iddialı sonuçlar beklediği Gecenin Ucunda dizisi ise, yapılan tüm tanıtım çabalarına rağmen izleyiciler tarafından yeterince ilgi görmedi. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti için hem başrolde yer almaları hem de yapım ortağı olmaları nedeniyle bu dizi projesinin önemi büyüktü.

Star TV’nin çarşamba akşamları randıman alamayınca salı günlerine kaydırması da Gecenin Ucunda dizisine bir olumlu yansıma getirmedi. Dizinin güçlü bir hikaye sunması ve iyi oyunculuk performanslarının ortaya çıkması güzel gelişmeler olsa da, reyting en belirleyici faktör konumunu koruyor.

Çöp Adam dizisinin başarılı olması, bir anlamda Gecenin Ucunda'yı olumsuz etkileyecek! 8

Reytinglerin beklenen düzeyde olmaması sonucunda önce gün değişikliği yapılarak salı akşamlarına alınan dizi için şartlar çok da değişmedi. Çarşamba akşamları ise artık Çöp Adam dizisini izleyeceksiniz. Şayet Çöp Adam başarılı reytingler alır ise Çarşamba rekabetinde Star TV’nin elini güçlendirecek. Tabii ki bu hedefi gerçekleştiremeyen Gecenin Ucunda projesi adına da başarısızlığın ilanı Çöp Adam’ın başarılı sonuçlar alması olacak gibi gözüküyor.

Reyting eksikliği nedeniyle büyük sıkıntının yaşandığı Gecenin Ucunda projesi, Star TV’nin ayağına dolanan bir proje olmaya doğru gidiyor.

Çöp Adam dizisinin başarılı olması, bir anlamda Gecenin Ucunda'yı olumsuz etkileyecek! 9

Dizinin kaliteli bir hikayesi, çok iyi oyuncu kadrosu var ama reytingler ne yazık ki, çok düşük geliyor. Star TV devam ettirse maliyet yüksek ve zarar katlanacak. Dizi final yapsa hem bu kurulan düzene yazık olacak hem de izleyicilerden yoğun tepki gelecek. Bakalım Star TV, bu sıkıntılı pozisyondan nasıl kurtulacak. İzleyip göreceğiz ve iletmeye devam edeceğiz.