Ana sayfa Sosyal Medya Bir yaş daha alan Ezgi Mola yeni yaşını pek hoş karşılamadı!..

Bir yaş daha alan Ezgi Mola yeni yaşını pek hoş karşılamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  TRT 1’in Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı ‘Safiye’ karakteriyle ekranlara damga vuran yetenekli oyuncu Ezgi Mola 29 Mart’ta 39 yaşına girdi.

Ancak 30’lu yaşların sonu oyuncu tarafından pek hoş karşılanmadı. Instagram hesabından yeni yaşıyla ilgili esprili bir paylaşımda bulunan Ezgi Mola hayranlarını güldürdü.

Sosyal medyada, Masumlar Apartmanı dizisinden bir sahneyi paylaşan ünlü oyuncu paylaşımına, ’39 mu o? Evde yokum canım’ notunu düştü.

Bir yaş daha alan Ezgi Mola yeni yaşını pek hoş karşılamadı!.. 8

29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da doğan Ezgi Mola, lise eğitimini tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde dört yıl oyunculuk eğitimi alarak okulu bölüm birincisi olarak tamamladı.

Henüz 18’ini bitirmeden Kartal Tibet’in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini yaşayan yetenekli oyuncu, Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı.

2005 yılında BKM Mutfak’a katıan Ezgi Mola aynı yıl, saf bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu geniş bir kitle tarafından tanındı.

Bir yaş daha alan Ezgi Mola yeni yaşını pek hoş karşılamadı!.. 9

Bugüne kadar aralarında, Sultan Makamı, Canım Ailem ve Arkadaşım Hoşgeldin’in de bulunduğu pek çok önemli yapımda rol alan Ezgi Mola’nın Alice Müzikali’nde birlikte rol aldığı Serenay Sarıkaya da Ezgi Mola’nın doğum gününü, ‘Ezgi Mola doğar dünya güzelleşir’ notunu düştüğü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Ezgi Mola, rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 8 Mart salı akşamı yayınlanan bölümünde, rolü için saçlarını keserek ekranlara damga vurmuştu.