Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde Efe’nin aklanmasına az kaldı! Yaşadıklarıysa onda derin izler bırakacak!

Oğlum dizisinde Efe’nin aklanmasına az kaldı! Yaşadıklarıysa onda derin izler bırakacak!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV ekranında Çarşamba günleri yayınlanan Oğlum dizisi yine dikkat çekici 7. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Kubilay Aka ve Timur Acar’ın yer aldığı dizinin çarpıcı ve duygu yüklü bir hikayesi var.

Oğlum dizisinin sadık izleyicileri ise heyecanla yeni bölümde neler olacağını bekliyor. Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinin 30 Mart Çarşamba akşamı ekranlara gelecek yeni bölümüne ait ilk fragman yayınlandı.

Komiser Sedat’ın Demet’in evine geldiği sahneyle başlıyor fragman. Sedat, eve gelip karşısında Efe’nin annesi Zeynep’i görünce hemen Efe’nin evde olmasından şüpheleniyor. Kızı Defne ile birlikte gelen Efe’ye Sedat’ın verdiği tepkiye Zeynep de karşılıksız kalamayınca evde gerilim yükseliyor.

Oğlum dizisinde Efe’nin aklanmasına az kaldı! Yaşadıklarıysa onda derin izler bırakacak! 7

Dinmeyecek bir evlat acısı yaşayan İlyas ve Efe’nin babası Tuğrul’un kahvehanedeki kavgası dikkat çekerken Tuğrul, kızı Ceren’in dans videosunu İlyas’a göstermesi ortalığı iyice gerginleştiriyor.

Kaan’ın öldüğü güne dair detaylar izleyiciyle buluşmaya devam ederken gizemli kadın Melahat ile Kaan’ın ormanda yürüdüğü anlar merakı iyice artırıyor. Kaan’ın “ama biz bu yoldan gelmedik ki o çocukla, başka bir yoldan geldik” cümleleri onun cesedinin bulunmadan önce Efe’den ayrıldığı yönünde düşünceleri arttırırken acaba Kaan’ın katili ‘Ben seni eve götüreceğim, kesin götürücem’ diyen, akli dengesinin de pek yerinde olmadığını gördüğümüz Melahat mi?” sorusunu akıllara geliyor.