Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin başarısının bir benzeri geliyor! Taner Ölmez’in yerinde şimdi Ozan Akbaba var!

Mucize Doktor dizisinin başarısının bir benzeri geliyor! Taner Ölmez’in yerinde şimdi Ozan Akbaba var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’den iddialı yeni diziler arka arkaya geliyor. Çarşamba akşamları yayınlanacak olan Kara Tahta dizisinin hemen ardından 8 Nisan Cuma günü de Kasaba Doktoru dizisi ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Sezonun sonlarına doğru iki yeni dizi ile atak yapan TRT1, bu alanda yatırım yapmaya devam ediyor.

Kasaba Doktoru dizisinde başrolde Ozan Akbaba bulunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki 6 sezonluk başarısının ardından ünlü oyuncu, çok farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Önceki dizisinde mafya liderlerinden olan ve adam öldürme konusunda uzmanlaşan bir karakteri canlandıran Ozan Akbaba, şimdi ise bir cerrah rolünde ve insanları kurtarmak için verdiği mücadele ile dikkatleri çekecek.

Geçen sezon final yapan ve iki sezonluk macerasında milyonların gönlünü kazanan Mucize Doktor dizisinin bir benzerinin gelmekte olduğunu ise fragmanlara bakarak anlayabilirsiniz. Taner Ölmez, Ali Vefa karakteri ile gönülleri kazanmıştı. Şimdi de benzer bir durum Ozan Akbaba için geçerli…

Mucize Doktor dizisinin başarısının bir benzeri geliyor! Taner Ölmez'in yerinde şimdi Ozan Akbaba var! 8

Doktor dizilerinin çok iyi yapılması durumunda izleyicilerin çok ilgisini çektiği gerçeğini biliyoruz. Yıllar önce yayınlanan Doktorlar dizisi bu anlamda iyi bir referans. Mucize Doktor da yine reytingleri patlatan bir yapım olarak, büyük başarılara imza attı.

TRT1’in, Güney Kore yapımı olan Dr.Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru dizisiyle Cuma akşamları birincilikler almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Merakla beklenen dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Mucize Doktor dizisinin başarısının bir benzeri geliyor! Taner Ölmez'in yerinde şimdi Ozan Akbaba var! 9

Dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlenirken senaryoda ise Banu Kiremitçi Bozkurt, İlker Arslan, Barış Erdoğan imzası var. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni favorisi olacak ‘Kasaba Doktoru’ üç idealist doktorun hikayesini konu alacak.