Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova adeta altın yumurtlayan tavuk gibi, 4. sezonda da zirveye aday!

Bir Zamanlar Çukurova adeta altın yumurtlayan tavuk gibi, 4. sezonda da zirveye aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da 3 yıldır çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova isimli diziden bahsediyoruz… atv ekranlarının sevilen dizisi, 3 yıllık süreçte öyle büyük başarılara imza attı ki, kimse bu kadar geniş bir izleyiciyi etkilemesi ve bu kadar istikrarlı ilerlemesini ilk başlarda beklemiyordu.

Dizinin hazırlıkları bile 6 ay sürdü. Çekimler bu hazırlıkların tamamlanması ile başladı. Adana’da 1970’li yılların Çukurova’sı adeta inşa edildi. Dizinin oyuncu kadrosu da hem başroller hem de yan karakterler olmak üzere çok iyi isimlerden seçildi. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Kerem Alışık gibi oyuncular yapımın başlarından itibaren hikayeye güç veren karakterlere hayat verdi.

Dizide 3 sezonda birçok isim gelip gitti. Ancak gelen oyuncu, yarattığı karakter ile akıllarda kalıcı oldu. Çünkü Bir Zamanlar Çukurova, sadece başrollerin hikayesi ile değil, yan karakterlerin de izleyicileri meraklandıran birçok konuyu taşıyarak bu günlere geldi. İlk başlardan itibaren fenoman olan, kısa sürede reytinglerde çok iyi noktalara gelen dizi, ana karakterlerin bir bir ayrılmasına rağmen yine de gücünden bir şey kaybetmedi.

atv, için 3 sezondur adeta altın yumurtlayan tavuk misali bir dizi oldu. Ancak yorgunluk ve tüm ekibin kasvetli ve yoğun bir tempo içinde çalıştığı bir ortam olduğu da biliniyordu. Vahide Perçin, artık çok yorulmuştu ve diziden 71. bölümde ayrıldı. Ardından Uğur Güneş diziye veda etti. İki başrolün ayrılmasına rağmen, yeni karakterler, yeni oyuncular ile hikayenin temposu hiç düşürülmedi.

atv’nin fenomen olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonda da devam edeceğine yönelik bilgiler geliyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş da bu bilgileri doğrulayan kulis bilgisini paylaştı.

Tims&B’nin perşembe günlerine damga vuran dizisinin 100. bölüm itibari ile 3. sezon finalini yapması ve yaz arası vermesi planlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, kulis twitter hesabından paylaştı.

Bir Zamanlar Çukurova adeta altın yumurtlayan tavuk gibi, 4. sezonda da zirveye aday! 7

Eğer bir değişiklik olmaz ise şimdilik plan bu. 90. bölümü 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan dizi, iki önemli rakiple karşı karşıya gelecek. Birisi TRT1 ekranında Bir Zamanlar Kıbrıs, diğeri ise Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız.

Bir Zamanlar Çukurova’nın izleyicisini kaptırmayacağı ve 4. sezonda da yine güçlü bir şekilde ekranda varlığını sürdüreceğini tahmin ediyoruz.

atv dizisi, 100. bölüm itibari ile sezon finali yaparak yaz arası verecek. Oyuncular ve tüm ekip dinlenecek ve Eylül ayı gibi de yeniden toplanarak 4. sezon çekimleri başlayacak.