Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yine mi başrol oyuncusu ayrılacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yine mi başrol oyuncusu ayrılacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, dördüncü sezonu ile devam ediyor. Dizinin tüm kişiler kategorisinde çok iyi sonuçlar aldığını, ABC1’de de iyi bir izleyicisi bulunduğunu belirtelim. Hikayesi ile yepyeni bir dünyayı izleyicilerin karşısına getiren dördüncü sezonda, İbrahim Çelikkol etkisi çok iyi geldi…

Bir Zamanlar Çukurova, sadık izleyici grubunun desteği ile yoluna devam ederken, 5 başrol oyuncusundan 4’ünün ayrılması da diziyi kökünden değiştiren bir durum yaşanmasına neden oldu. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın veda etmesinin ardından hikaye çok farklı bir noktaya geldi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine üçüncü sezon başında katılan Furkan Palalı, canlandırdığı Fikret karakteri ile gönülleri kazandı. Karizması ile ilgi çeken, yetenekleriyle hayranlarını mest eden oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koydu. Dizinin hayranları Fikret ile Züleyha karakterlerinin aşk yaşamasını beklerken, olaylar farklı gelişiyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yine mi başrol oyuncusu ayrılacak? 7

Fikret’in mutlu olmasını isteyen dizi hayranları 126. bölüm fragmanı ile şoke oldu. Lübnan’a giden ve o dönemde ülkedeki iç savaşın ortasında kalan Fikret, vuruluyor.

Furkan Palalı’nın diziden ayrılma ihtimali izleyicileri şaşkına çevirirken, bunun bir senaryo oyunu olması daha muhtemel gözüküyor… Birçok dizi izleyicisi, “Fikret ölürse çok üzülürüm” diye yorum bırakıyor.

Züleyha’nın Fikret’in kıymetini anlaması gerektiğini düşünen dizi hayranları, karakterin bu şekilde veda etmesini beklemese de yine de içlerine bir şüphe düştü ve yeni bölüm heyecanla beklenmeye başlandı.