Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yürek yakan veda!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yürek yakan veda!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 107’nci bölümüyle ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’da Fekeli’nin ölümü Çukurova’yı yasa boğarken, Demir’i saklayan ve Züleyha’ya oyun kuran gizemli kişinin kimliği merak konusu oldu.

Sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 107’nci bölümü #SonYolculuk etiketiyle gündem oldu. Dizide Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli’nin ölmesi izleyicilerin de yüreğini yaktı. Karaktere başarıyla hayat veren Alışık, hikayenin ilk döneminden bu yana kadroda yer alıyordu. Bu veda ile birlikte ilk başta 5 başrol oyuncusu ile başlayan Bir Zamanlar Çukurova’da sadece Hilal Altınbilek kaldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayında olduğu saatlerde dizide Haminne karakterine hayat veren Serpil Tamur, rol arkadaşı için veda mesajı paylaştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yürek yakan veda! 7

Serpil Tamur, twitter hesabından paylaştığı mesajında “Güle güle Ali Rahmen” diye yazdı… İkilinin mutlu halleri de güzel bir set hatırası olarak geride kaldı.

Peki dizinin 107. bölümünde neler yaşandı? Hakan’ın sahte kimlikle aralarında dolaştığını anlayan Fekeli, öfkeyle tamirhaneye gidip Abdülkadir’e silah doğrulttu. Fekeli’den korkan Abdülkadir, kendini savunmaya geçerken tüm suçu Hakan’a yükledi. Abdülkadir, Hakan’ı aramaya koyulan Fekeli’ye tuzak kurdu. Fekeli’nin aracı yardım isteyen bir genç tarafından durduruldu. Olacaklardan habersiz Fekeli bu gence yardım elini uzattığında Abdülkadir’in adamı Fekeli’ye iğneyle ilaç enjekte etti ve Fekeli orada can verdi.

ÇUKUROVA YETİM KALDI

Fekeli’nin ölümü tüm sevenlerini yasa boğarken, cenazede gözyaşları sel oldu. Çukurova halkı babaları bildikleri Fekeli’yi son yolculuğuna uğurladı. Fekeli’nin ölümünün sebebi kalp krizi olarak belirlendi. Betül, ağır bir kayıp yaşayan Fikret’e destek olurken, Fekeli’nin Ankara’ya gitmediğini öğrenen Züleyha ise Hakan’a şüpheli bir durum olduğunu söyledi. Fekeli’nin kalp krizi geçirdiğine inanamayan Züleyha ve Lütfiye, gerçeği öğrenmek için kafa kafaya verdiler.

HAKAN, ZÜLEYHA’NIN ÇEKİMİNE KAPILDI

Züleyha ile sık sık beraber vakit geçiren Hakan, Züleyha’dan etkilenmeye başladı. Züleyha ve Hakan, portakal bahçesine gezintiye çıkmışken Fikret geldi. İkisinin arasında duygusal bir çekim olduğunu düşünen Fikret, Hakan’ı gitmesi için uyardı. Neredeyse kavgaya tutuşacak Fikret ve Hakan’ı, Züleyha ayırdı.

DEMİR’İN CESEDİNİ ALIKOYAN KİM?

Züleyha, Demir’in yokluğunda yaşadığı acıyla baş etmeye çalışırken, Demir’in cesedinin alıkonulduğu ortaya çıktı. Züleyha’ya umut olan Demir’e ait notun gizemli biri tarafından yazıldığı görüldü. Demir’in cesedini dondurucuda saklayan kişinin kimliği ise merak konusu oldu.