Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinden şok ayrılık! Hünkar ve Yılmaz’dan sonra O da diziye veda ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden şok ayrılık! Hünkar ve Yılmaz’dan sonra O da diziye veda ediyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonda da devam etmesi izleyenleri mutlu eden bir gelişme oldu. Sezon başında beklenmeyen bir şekilde diziden Vahide Perçin ayrılmıştı. Başrolde oynayan ismin ayrılışı ve Hünkar karakterine veda etmek izleyiciyi zorlayan bir gelişmeydi.

Sezon ortasında ise yine beklenmeyen bir ayrılık yaşanmıştı. Dizinin diğer başrolü de gitti! Uğur Güneş diziden ayrılırken, Yılmaz karakteri de ölerek veda etti.

Sezon başında Nazan Kesal’ın güçlü bir kadın karakter olarak diziye katılmasıyla Hünkar’ın boşluğu da bir nebze dolduruldu. Ayrıca Hande Soral ve Furkan Palalı’nın katılması da dizinin hikayesini başka bir yere doğru yönlendirdi.

4. sezonda da devam edecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bu hafta 97. bölümle ekranda olacak ve 3 bölüm sonra 100. bölümde de sezon finali yapacak.

Diziye veda edecek isim ise bir süredir ayrılacağı söylentileri ile gündeme gelen Melike İpek Yalova. Müjgan karakteri diziden gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden şok ayrılık! Hünkar ve Yılmaz'dan sonra O da diziye veda ediyor! 8

Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği diziden Müjgan karakteri giderken, yeni bir ismin geleceği de öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde İlayda Çevik’in kadroya sürpriz bir karakterle dahil olacağını duyurdu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden şok ayrılık! Hünkar ve Yılmaz'dan sonra O da diziye veda ediyor! 9

İlayda Çevik, Karagül dizisinde Ayça Ayşin Turan ile Ece Uslu’nun ikiz kızlarından birisini oynuyordu. Bu dizi ile dikkat çeken oyuncu, daha sonra Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Berrak karakterine hayat verdi. Ayrıca ekran ömrü kısa süren Gel Dese Aşk dizisinde de 4 bölüm Bahar karakterini oynadı.

Son olarak ekranlara Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’da Balca karakterine hayat vermişti.