Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezondaki kurtarıcısı sete geldi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezondaki kurtarıcısı sete geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dönemde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hikayesinde önemli değişimler göreceksiniz. 3 başrol oyuncusu dizinin üçüncü sezonunda veda etti. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve son olarak da Murat Ünalmış’ın hikayeden ayrılması dizinin dördüncü sezonu öncesinde soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı diziye yeni bir ünlü ismin katılması şarttı. Bu isim İbrahim Çelikkol oldu. Geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi olarak izlediğimiz oyuncu yeni sezonda ise atv ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin ekibi ise yeni karakteri oluşturmak için yaz dönemi boyunca yoğun bir çalışma uyguladı.Hakan Gümüşoğlu karakteri için Adana’da yeni mekanlar inşa edildi. Ayrıca kostüm ve imaj çalışmaları için de ekipler yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi.

3 ay süren bu hazırlık dönemi ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setine Hakan Gümüşoğlu adeta bir kurtarıcı olarak giriş yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezondaki kurtarıcısı sete geldi! 7

İbrahim Çelikkol sete çıktı ve karakterin ilk detayları da imajı da ortaya çıktı. Hakan Gümüşoğlu karakteri; ihtiraslı, savaşçı, gözü pek kişiliğiyle öne çıkacak.

Yeni sezonda dizinin hikayesi için Hakan Gümüşoğlu, adeta bir kurtarıcı rolünü üstlenecek. Çünkü 3 başrol oyuncusunu ve çok etkili yan karakterlerini kaybeden bir dizi gerçeği var. Nazan Kesal, Melike İpek Yalova, Esra Dermancıoğlu ve Hande Soral gibi isimlerin olmayacağı dördüncü sezonda hikaye noktasında senaristlerin işini Hakan Gümüşoğlu kurtaracak.

Çukurova’daki pek çok ismin tam tersi, tüm zenginliğini kendisi elde etmiş bir işadamı olan yeni karakter dizinin tam de merkezine yerleşecek.

İzmir’de başlayan yaşamı, üniversite yıllarında Berlin’de bir dönem Demir Yaman ile kesişmiş olan Hakan Gümüşoğlu, yıllar sonra Demir’in hayatında kaynağı bilinmeyen düşmanlıkları ortaya çıkartacak.

Hakan Gümüşoğlu, Demir’le üniversite yıllarına uzanan bağı ile hikayenin karanlıkta kalmış düğümlerini çözerek Çukurova’nın altını üstüne getirecek.