Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin iki başrolü iki farklı ekranda birbirine rakip oldu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin iki başrolü iki farklı ekranda birbirine rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3. sezonun ortalarında veda eden Vahide Perçin, Hünkar karakteri ile milyonların sevgisini kazandı. Dizinin 3. sezon finalinde ise Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış projeye veda etmişti.

Dünyanın birçok ülkesine yayılan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bu kadar çok sevilmesinin altında güçlü bir hikayesi olması ve oyunculuk performanslarının da çok etkileyici olması önemli rol oynamıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin iki başrolü iki farklı ekranda birbirine rakip oldu! 8

Birbirinden farklı kültürlerdeki ülkelerde yayınlanmaya devam eden, Yunanistan’da uyarlaması çekilen Bir Zamanlar Çukurova projesi, 4 sezonluk büyük bir başarının da adı konumunda. İşte bu iki önemli projenin iki başrol oyuncusu perşembe akşamları birbirlerine rakip oldu.

atv’de sezon başında bu yana yayınlanan Aldatmak isimli dizide Vahide Perçin başrolde bulunuyor. Dizi kendi izleyici kitlesini oluşturduğu ve güçlü bir konumda bulunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin iki başrolü iki farklı ekranda birbirine rakip oldu! 9

Murat Ünalmış’ın Melis Sezen ile başrolünü paylaştığı Gülcemal isimli yeni dizi projesi ise sert bir hikayeye sahip. Fox TV tarafından yapılan duyuruda Gülcemal dizisinin ilk bölümünün 6 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacağı bildirildi.

Bu da Vahide Perçin ile Murat Ünalmış ikilisinin Bir Zamanlar Çukurova’dan uzunca bir süre sonra birbirlerine rakip yaptı.

İki oyuncu da güçlü performanslar sergileyen isimler ve hayran kitleleri de bir hayli fazla. Aldatmak ile Gülcemal dizilerinin reyting rekabeti de dikkat çekici olacaktır.

atv’nin 4 sezon başarılı sonuçlar alan projeden sonra başrol oyuncusunun yer aldığı Aldatmak dizisini perşembe akşamlarına koyması, akıllıca bir karardı. Fox TV’nin de Murat Ünalmış gibi aynı dizide büyük başarı kazanan bir ismin yeni dizisini yine perşembe akşamlarına alması, adeta bir düello hissi uyandırıyor.