Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova finale giderken bile hala reyting birincisi olabiliyor!

Bir Zamanlar Çukurova finale giderken bile hala reyting birincisi olabiliyor!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 136’ncı bölümüyle ekrana geldi. Adım adım büyük finale doğru ilerleyen ve #KadınGücü etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, reytinglerde ise Tüm Kişiler’de birinci sırada yer alarak perşembenin vazgeçilmezi olduğunu bir kez daha kanıtladı. 141. bölümüyle final yapacak olan dizinin hala bu kadar güçlü şekilde devam etmesi de büyük bir başarı olarak dikkatleri çekiyor.

Beyrut’un ünlü kabadayılarından birinin oğlu olan Hamran, intikam hisleriyle Çukurova’ya geldi ve hedefine Züleyha ve çocukları koydu. Züleyha bu durumun farkında değilken, Hakan Hamran’ı bulup asıl suçlunun amcası olduğunu anlatmaya karar verdi.

Tesadüfen Çolak’ın işçileriyle sorun yaşadığını öğrenen Züleyha, kadın işçilerin erkek işçilerden daha az yevmiye aldığını öğrenince bu durumu değiştirmek için harekete geçti. Fikret ile birlikte bir yardım sandığı kuran ve Hakan’dan da destek alan Züleyha, kadınların büyük desteğini alırken Çolak Ağa çalışacak işçi bulamadığından Züleyha’yı tehdit etti.

Betül ve Şermin, bu durumdan faydalanarak Çolak ve Züleyha’yı birbirine kırdırmak için harekete geçti. Hakan ise Hamran’ın yerini öğrenmeyi başarır ve onunla yüzleşmek için mekana gidince karşısında Hamran’ı buldu!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümleriyle her perşembe 20:00’de atv’de!