Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova reytingde Mucize Doktor’a birincilik fırsatı sunuyor! Alev Alev ne iyi ne kötü! Akrep fırsat tepti!

Bir Zamanlar Çukurova reytingde Mucize Doktor’a birincilik fırsatı sunuyor! Alev Alev ne iyi ne kötü! Akrep fırsat tepti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında reyting tablosunda önemli gelişmeler yaşanıyor… Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisinin Pazar’dan Perşembe’ye alındığı biliniyor. Dizi dün akşam 2 bölümü peş peşe ekrana geldi ve 3 bölüm sonra da final yapacak. Tövbeler Olsun dışında diğer 4 dizi ise yoğun bir reyting yarışı içinde…

Öncelikle Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine tüm kategorilerde atv’ye birincilik sağladı. Perşembe rekabetinde total ve ABC1 gruplarında diziye rakip olabilecek hiçbir yapım yok. Ancak AB grubunda oranları düşmekte olan Bir Zamanlar Çukurova için bu kategoride birinciliği kaptırma tehlikesi belirdi.

Fox TV’nin Mucize Doktor dizisi biraz yukarı çıksa AB’de birincilik gelebilir… Dün akşam AB ve ABC1’de günü ikinci tamamlayan Mucize Doktor totalde ise 3. oldu. Dizinin oranları iyi geldi ve insan hikayelerinin öne çıkartılmasının izleyiciyi daha çok ekrana çektiği gerçeği de bir kez daha hatırlandı.

Show TV ekranında sezona iyi başlayan ama son haftalarda düşüş yaşayan Alev Alev için bu durumun kalıcı olmaya başladığı da gözlemleniyor. 19. bölümü yayınlanan Alev Alev’den Ali karakterine hayat veren Toprak Adı Güzel ayrıldı. Sahra Şaş ile Bora Cengiz ise hikayeye katılan isimler oldu.

Ancak dizinin 19. yeni bölümü de ortalama reytingler elde edebildi. Daha önce iyi oranlar gelirken, son haftalarda Alev Alev bazı izleyicilerini kaybetti ve bu durum artık reytinglerde kalıcı bir hal aldı…

Akrep dizisi ise Star TV ekranında yine kötü bir performans sergiledi ve yakında final yapması durumunda bu kimseyi şaşırtmayacaktır.

İşte 18 Mart perşembe akşamı yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

Bir Zamanlar Çukurova reytingde Mucize Doktor'a birincilik fırsatı sunuyor! Alev Alev ne iyi ne kötü! Akrep fırsat tepti! 2