Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara’da her şey üst üste geldi, Kıraç’ın durumu fena

Menajerimi Ara’da her şey üst üste geldi, Kıraç’ın durumu fena

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor. Menajerimi Ara’nın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken genel yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor. Dizinin senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da. 30. Bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Sırların ortaya dökülmesinden sonra ajans kendi içinde bir dağılma yaşarken, Serkan’ın menajerlere ders vermek için yaptığı hamle dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Serkan’ın EGO’ya ortak yaptığı Ceyda, ajansa bomba gibi düşer.

Dicle Barış’a ulaşmaya çalışır ancak Barış hala depresyondadır. Yazar Cahide olayı, Kıraç ve Dicle’yi karşı karşıya getirir. Beren’in yaptıkları ortaya çıkınca Kıraç’ın tavrı Dicle’yi çok şaşırtırken Beren, yüzleşmek için Dicle’ye gider.

Menajerimi Ara'da her şey üst üste geldi, Kıraç'ın durumu fena 7

Çınar, oyuncusu Defne Kayalar’ın yaptığı hamle ile zor durumda kalır. Barış eski evinde bulduğu geçmişe ait bir parçayla silkelenirken Dicle gelir. Dicle ve Barış hiç planlamadıkları sürpriz bir gece geçirir. Her şeyin üst üste gelmesini kaldıramayan Kıraç’a ise ne olduğu merak konusu olur.

Yayın Günü: 21 Mart Pazar
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 30. Blm

Yapım: Ay Yapım
Genel Yönetmen: Ali Bilgin
Yönetmen: Deniz Çelebi Dikilitaş
Senaryo: Ekin Atalar
Oyuncular: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Serhat Teoman (Serkan), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Aslı Mavitan (Mayda), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), İdeal Beran Kotan (Aydın)