Ana sayfa Sosyal Medya 2017 Türkiye Güzeli Aslı Sümen oyunculuk mesajı vermişti, Kanal D dizisiyle geliyor!

2017 Türkiye Güzeli Aslı Sümen oyunculuk mesajı vermişti, Kanal D dizisiyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Baht Oyunu dizisine şimdi de Türkiye eski güzeli katıldı! Kanal D’de bomba gibi bir yaz dizisi başlıyor… Haziran ayında izleyicilerle buluşması beklenen dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor… Dizi, hayranlar arasında ilk olarak oyuncu kadrosu ile heyecan yarattı. Çok konuşulan genç oyuncuların buluştuğu kadronun iyi bir hikaye ile ekrana gelmesi yaz aylarında izleyecek dizi arayanlar için bulunmaz fırsat…

Hazırlıkları devam eden Baht Oyunu isimli dizide başrolde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisinin buluşması da dikkat çekici oldu. Her iki oyuncunun hayranları da yeni dizi çiftinden son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Dizinin oyuncu kadrosunda gençler arasında çok konuşulan isimler var.

Örneğin Cey Cey olarak Erkenci Kuş’a damgasını vuran Anıl Çelik’i yeni dizide yeni bir rolde izleyeceğiz. Ozan Dağgez de Afili Aşk dizisindeki Samet karakteri ile bir hayli dikkat çekmişti.

İrem Yüksel, Tuğba Çom ile usta oyuncu Altan Erkekli de Baht Oyunu dizisinin kadrosuna katıldı. Yeni bir ismin daha dizide yer alacağı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ARC Yapım imzalı diziye Aslı Sümen de katıldı… Tuğçe karakterini canlandıracak olan Sümen, 2017 yılı Türkiye Güzeli seçilmişti. Sümen dizi setlerinde ilk kez yer alacak.

2017 Türkiye Güzeli Aslı Sümen oyunculuk mesajı vermişti, Kanal D dizisiyle geliyor! 8

ODTÜ işletme mezunu olan Aslı Sümen, “Güzellik yarışmasına girmek her kızın çocukluk hayalidir ama ben gerçekten Miss Turkey tecrübesini yaşamak istedim. İyi ki de yapmışım” sözleriyle hatırlanıyor.

Üniversite yıllarında, Eşli Danslar Topluluğu’nda yarışarak üniversiteyi temsil eden Aslı Sümen, “Bu da sahnede olmayı çok sevdiğimi anlamamı sağladı. ODTÜ’de aldığım eğitimse bana hayatın her alanında yardımcı olacaktır” diye konuşmuş ve oyunculuk yolunda ilk mesajını vermişti.

2017 Türkiye Güzeli Aslı Sümen oyunculuk mesajı vermişti, Kanal D dizisiyle geliyor! 9