Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor sert düşüyor, reyting sonuçları Camdaki Kız’ın başarısını anlatıyor!

Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor sert düşüyor, reyting sonuçları Camdaki Kız’ın başarısını anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında Perşembe akşamları en zor günlerden birisi olarak bilinir ve bu sezon birçok yapım için de sıkıntı çıkartan bir gün olmuştur. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor nedeniyle bir bir final yapan diziler hep perşembe günlerinin zorluğuna işaret etmişti. Ancak bu denge artık değişti. Perşembeleri yine çok zor bir gün ve artık Kanal D’nin dizisi Camdaki Kız’ın başarısı göze çarpıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi artık AB ve ABC1 gruplarını tamamen ele geçirdi. Dün akşam 4. bölümü yayınlanan dizi yine birincilikleri elde etti. Tüm kişiler kategorisinde ise Bir Zamanlar Çukurova dizisi birinciliğini sürdürüyor.

Ancak Adana’da çekimleri devam eden ve 4.sezonda da yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova’nın artık perşembe akşamlarını tek başına sürükleyen yapımı olması durumu bitti. Tüm kişilerde hala en iyi oranları alıyorsa da AB’de ciddi bir düşüş yaşayan atv dizisi, günü ancak 5. sırada bitirebildi. Birincilikten AB’de beşinciliğe düşen atv dizisi ABC1’de ise günü ikinci sırada bitirdi ama yine de reyting kaybı eskiye göre çok fazla…

Mucize Doktor dizisi ise artık ortalama reytinglere gerileyen bir yapım olarak dikkatleri çekiyor. Dün akşam da yine düşüş trendinin sürdüğüne şahit olduk. Dizi bir türlü toparlanamıyor. Dizinin hayranları 3. sezon haberini bekliyor ama reytingler sıkıntının büyüklüğüne işaret ediyor. Tüm kişilerde 8. sırada yer alan Mucize Doktor, AB ve ABC1’de ise günü 6. olarak tamamladı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ise AB’de günü ikinci olarak bitirme başarısı gösterdi. Totalde 6. olan ve ABC1’de de 4. sıradaki dizi bir miktar izleyici kaybı yaşadı ama yine de çok iyi durumda.

Alev Alev zaten finale doğru adım adım gidiyor ve reytinglerinin iyice düştüğü görülüyor. Akrep dizisi ise zoraki devam ettirilen bir proje ve reytinglerinden bahsetmek de anlamsız, çünkü oranlar Star TV’nin kabul edemeyeceği kadar düşük. Totalde 38. olan dizinin AB’de 85. ve ABC1’de de 42. olduğunu söylemek yeterli olacaktır.