Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un reytingleri üçüncü sezonu zora sokuyor!

Mucize Doktor’un reytingleri üçüncü sezonu zora sokuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinde, bir türlü hikayenin ilgi çekici hale getirilememesinin sonuçları ağır olmaya başladı… Dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici bir başlangıcı vardı. Rekorlar üst üste gelmiş, reytingler patlama yapmıştı. Ancak ilk sezondan çok daha düşük oranlarla devam eden ikinci sezon beklentilerin de düştüğü bir dönem oldu.

Ali Vefa’nın hikayesine izleyiciler tutuklu kaldı ama bu sezonun sonlarına doğru hikayenin zayıflamaya başlaması, yeni dizilerin bir bir ortaya çıkması sonrasında Mucize Doktor dizisinde ciddi bir düşüş yaşandı. Bu düşüş trendinin hala düzelmediğini dün akşam yayınlanan 60. bölümün reyting sonuçları anlatmaya yetiyor.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Zerrin Tekindor, Serkan Keskin gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin reyting sonuçları ortalama oranlara doğru bir gerilemenin devam ettiğini, artık yüksek reytingler döneminin kapandığını anlatıyor.

Özellikle Camdaki Kız dizisinin perşembe rekabetine gelmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova gibi Mucize Doktor da ciddi bir ilgi azalması yaşadı… atv dizisinin durumu hala iyi ama Mucize Doktor için işler kötüye doğru ilerliyor.

Hayranlar üçüncü sezon onayını bekliyor ama reyting sonuçları 3. sezonda yayınlansa bile hikaye toparlanmaz ise işlerin sarpa saracağını hatta erken final ihtimalinin bile ortaya çıkacağını biliyor.

Dizinin acilen hikayesine eklemeler yapılmalı, daha duygusal ve izleyicileri etkileyecek bir senaryo ortaya konmalı… Mucize Doktor dizisi ciddi bir atılım yapmaz ise bu düşüş trendinin devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.