Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Çocukluk dizisi güzel ilerliyor, bir hata dışında!

Fox TV’de Çocukluk dizisi güzel ilerliyor, bir hata dışında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Çocukluk dizisinde başrolde yer alan Erdal Beşikçioğlu ile Burcu Özberk, başarılı performansları ile yollarına devam ediyor. Dizinin reytingleri ortalama seviyede olsa da yine de ekranda kalmasına mani bir durum yok…

Dram yapımı olan Çocukluk dizisinde aşkın izleri de var. Mahir ile Gülay’ın oğullarının kaybolması sonrası biten aşkları, Ali Kaan’ın bulunması ile yeniden mi başlayacak. Yoksa, “Ben seninle her suçun günahının bedelini ödemeye hazırım” diyen Ayşegül ile Mahir bir aşk mı yaşayacak?

Dizinin hayranları işte böyle bir aşka hiç sıcak bakmıyor. Hatta, Çocukluk dizisindeki en büyük hata olarak da bunu görüyor… Ayşegül ve Mahir arasındaki öpüşmeye de izleyiciler sosyal medyadan ciddi bir tepki göstermişti.

Fox TV'de Çocukluk dizisi güzel ilerliyor, bir hata dışında! 7

Mahir’in aklı karıştı bir kere… Ali Kaan bulunduktan sonra da Gülay ile yeniden yakınlaşma ihtimalleri var. Ancak Mahir, Ayşegül ile birlikteliğin doğru olmadığını biliyor. Fakat Ayşegül genç ve her şeyin doğru olmasına gerek olmadığını söyleyerek ikna etmeye çabalıyor.

Hayatı boyunca her şeyi doğru yapmak zorunda olan, yanlış yapma lüksü hiç olmayan Ayşegül ise her şeye hazır. Ayşegül hazır ama dizi hayranları hiç de böyle bir şeye hazır değil.

Sosyal medyada yorum bırakan Çocukluk izleyicileri, “Dizi güzel ilerliyor, bu olay dışında” diyerek böyle bir aşkı istemediklerini belirtiyor.

Ayrıca hikayede Mahir ile Gülay hala evli… Ayşegül ve Mavi bu gerçekle de yüzleşecekler… 27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 8. yeni bölümde olaylar birbirini izleyecek.