Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da bıkmadan usanmadan yine aynı mesele gündeme geldi!

Bir Zamanlar Çukurova’da bıkmadan usanmadan yine aynı mesele gündeme geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 93. yeni bölümü öncesinde hayranlar neler olacağı ile ilgili bir hayli meraklı… Heyecanlı bir bölüm izleyicileri bekliyor. Demir’in Fekeli’yi vurması sonrasında Kerem Alışık’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı sorusu soruluyor.

atv ekranlarının sevlien dizisinde 4. sezon sonuna doğru yaklaşılırken, hikayede yine bir hamilelik durumu ortaya çıkıyor. Züleyha’nın hamile olduğuna yönelik söylentiler yayılıyor. Dizi senaristleri bu hamilelik meselesini sık sık kullandığı için de izleyiciler bir hayli rahatsız olmuştu. “Yine mi hamilelik meselesi” diye sosyal medyada yorum bırakan dizi izleyicileri, senaristleri artık hamilelik mevzusu üzerinden heyecan yaratma konusunda temkinli olmaya davet ediyor.

Bir dizi hayranı konuya esprili yaklaşarak, “Bebek yapa yapa Adana nüfusunu yükselten Demir’e ve Züleyha’yı çok teşekkürler” diyerek ironi yaptı. Bir başka dizi hayranı ise “Züleyha her sezon hamile kalma huyunu bozsa olmaz mı?” diye yazdı.

Züleyha gerçekten hamile mi yoksa bu heyecan yükseltmek için bir senaryo oyunumu bilinmiyor. Ama Demir karakterinin bu hamilelik meselesi üzerine Züleyha’ya tüm gerçekleri anlatmaya karar vermesi dikkat çekici bir gelişme olacak.

Fikret ile Müjgan’ın ilişkisinin nereye varacağı da merakla bekleniyor. Demir’in Fekeli’yi vurması Çukurova’da tüm dengeleri alt üst edecek. Anne – kız olan Sevda ve Ümit’in ilişkisinin hangi boyuta sürükleneceği de izleyicilerin merak ettiği bir başka konu.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 93. bölümünden 2. fragmanda aracı ile bir ağaca çarpan Züleyha’nın başına neler gelecek? Ümit, onu o durumdan kurtaracak mı?