Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet dizisi 22 Nisan Perşembe 164. bölüm fragmanı izle

Emanet dizisi 22 Nisan Perşembe 164. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Emanet dizisinin her bölümü ilgi çekiyor. Bu hafta bir miktar reyting düşüşü yaşansa bile iyi ilerlemeye devam eden dizi, hafta içine renk katan, alternatif yapımlardan birisi olmayı başardı. 7 Eylül 2020 tarihinde ilk bölümü ile ekran hayatına başlayan Emanet’te iki genç oyuncu başrole çok yakıştı.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan, güçlü performanslar sergileyerek izleyicileri etkilemeyi başardı. Dizide Yaman ve Seher’in hikayesi de akıcı bir şekilde ilerliyor. Senaryonun iyi olması, oyunculuk performanslarının da güçlü olması ile birlikte Emanet öne çıkan bir dizi konumunda. Dizide bu akşam Yaman ve Seher’i bekleyen bir sürpriz vardı. Devamı ise 22 Nisan Perşembe akşamı 164. bölümde yaşanacak. Yeni bölümden ilk fragmanı yayınlandı, videodan izleyebilirsiniz:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Peki Emanet dizisinin bugünkü bölümünde neler yaşandı? Emanet’te Yaman’ın özrü sorunları çözmek üzereyken ikili başka bir sınav yaşar.

Yaman’ın dilediği özür, ikili arasındaki sorunları çözecek ve tüm sorunlar geride kalacak derken aldıkları haber Yaman ve Seher’i büyük bir şok içinde bırakacaktır.

İşte Emanet dizisinin bu akşam yayınlanan 163.bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf…

Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.