Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı setinin ‘en’leri bir bir ortaya döküldü! En komik, en sakin, en uykucu, en çok gülen bakın kimler?

Masumlar Apartmanı setinin ‘en’leri bir bir ortaya döküldü! En komik, en sakin, en uykucu, en çok gülen bakın kimler?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 30. bölümüyle ekrana gelen TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın üç kadın oyuncusu, Pazartesi akşamı Haber Global’de canlı yayındaydı. Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programına konuk olan oyuncular, keyifli bir sohbetle hem diziyi, hem setlerini hem de yaşadıkları süreçle ilgili açıklamalarıyla dikkat çektiler.

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisinde oynamaktan çok büyük keyif aldıklarını, oynadıkları karakterleri anlamaya çalıştıklarını, onların yaşadıklarına üzüldüklerini ve hikayenin gidişatını kendilerinin de bilmediğini aktardılar

Bu arada dizinin izleyenlerinden online gelen soruları da yanıtlayan oyunculara güzel bir sürpriz de setteki arkadaşlarından geldi.

Dizinin kamera arkası ekibinden gelen soruya tek tek yanıt verdi oyuncular. Set ekibi, oyunculara “Setin en’leri”ni sordu. Üç oyuncu da kahkahalar eşliğinde bu soruları yanıtladı.

Setin en komiğini üç oyuncu da Ezgi Mola olarak işaret etti. Ezgi Mola ise Birkan Sokullu’yu işaret etti.
“Birkan gizli komik. O kadar fırlama birisi ki beni her defasında çok güldürüyor. Ben bu ikiliye de çok gülüyorum. (Farah Zeynep Abdullah’ı gösteriyor) Senin o şuursuzluğun, sana zaten her defasında gülüyoruz kıkır kıkır” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı setinin 'en'leri bir bir ortaya döküldü! En komik, en sakin, en uykucu, en çok gülen bakın kimler? 9

Setin en sakini için üç oyuncu da Birkan Sokullu dediler.

Setin en çok yiyeni için Ezgi Mola ve Merve Dizdar, kahkahalar arasında Farah Zeynep Abdullah’ı gösterdi. Mola, Setin en çok yiyeni, Farah! Farah naber diyorum tostla dönüyor, tantuniyle geliyor, tostun içinde beş kat peynir var” diye konuştu.

Setin en yardımseveri sorusuna tüm oyuncular “Herkes” yanıtını vererek setteki herkesin birbirine çok yardım ettiğinin özellikle altını çizdiler.

Masumlar Apartmanı setinin 'en'leri bir bir ortaya döküldü! En komik, en sakin, en uykucu, en çok gülen bakın kimler? 10

Setin en anlayışlısı sorusuna dizinin iki yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali ile set grubunu gösterdi oyuncular.

Setin en streslisi kamera grubundan Osman, en uykucusu dizide Hikmet’e hayat veren usta oyuncu Metin Coşkun, en çok story çekeni Farah Zeynep Abdullah ve dizinin Bayram’ı Meriç Özkaya, en çok konuşan Ezgi Mola, en çok ağlayan (Rol icabı) Gülben. (Sette hiç ağlayan yok diyerek de ekledi oyuncular).

Masumlar Apartmanı setinin 'en'leri bir bir ortaya döküldü! En komik, en sakin, en uykucu, en çok gülen bakın kimler? 11

Setin en çok güleni Merve Dizdar işaret edilirken, setin en hızlısı sorusuna da üç oyuncu “Prodüksiyon ve yapım çok hızlı, reji de ışık, kamera hızlı. Herkes hızlı bizde” yanıtını verdiler…