Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da bir karaktere veda ediyoruz!

Bir Zamanlar Çukurova’da bir karaktere veda ediyoruz!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 85. bölümüyle ekrana gelecek. Dizide bir süredir beklenen Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakterinin ayrılığı meselesi artık sonuçlanacak. Behice tüm yaptıklarının bedelini canıyla mı ödeyecek gibi bir izlenim var. Ancak bilinen gerçek Behice’nin 85. bölüm itibari ile yapıma veda etmesi… Ne şekilde bir veda gerçekleşeceği konusunda bilgi yok.

Esra Dermancıoğlu zaten uzun süredir İstanbul’da. Stok bölümler yayınlandığı için de Behice karakterinin ayrılığı çok önceden çekilmişti ve bu bölümler de yarın akşam ekrandaki yerini alacak. Peki dizide neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: İstanbul’dan gelen belgelerle şehir kulübünde Behice’nin üzerine yürüyen Züleyha, Müjgan’dan büyük tepki alacaktır. Halasına kızgın ve kırgın olsa da, Züleyha’nın ona hakaret ettiğini düşünüp tepki gösteren Müjgan, eline tutuşturulan dosya ile hayatının şokunu yaşayacaktır!

Bir Zamanlar Çukurova'da bir karaktere veda ediyoruz! 8

Behice ise, bir an önce İstanbul’a kaçabilmek için, kulüpten çıkar! Artık, Müjgan da yanında olmayınca, panikleyecek ve arkasında pek çok iz bırakacaktır! Müjgan, Züleyha’nın verdiği dosya ile yıkılıp, kendini yine Fikret’in kollarında teselli olurken bulacaktır. O öğrendikleri ile halasının gerçekten Hünkar’ı öldürüp öldürmediğini düşünürken, adeta tüm Çukurova dört bir yandan Behice’nin peşine düşecektir!

Züleyha, Demir kadar fevri davranmayacağını düşündüğünden, durumdan Fekeli’yi haberdar eder. Ancak kulüpte olan biteni gören Şermin de koşarak Demir’e gidecektir!

Yıllarca birbirleri ile düşmanlık eden Fekeli ve Demir bir kez daha Hünkar için aynı amaca koşacaklar! İkisi de Behice’yi bulup katil olduğunu itiraf ettirmek için yollara düşerler ama farklı yollar seçerler!

FİKRET, FEKELİ’YE ADNAN YAMAN’I OĞLU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Hünkar’ın intikamını almak için işbirliği yapan, kayıp yarının ardından sükunet içinde ilişkilerine devam eden Fekeli ve Demir’i yeniden karşı karşıya getirecek bilgiyi Fikret söyleyecektir!

Fikret’in uzun zamandır Demir’in Adnan Yaman’ın mezar taşını kıran kişi olarak peşine düşmesine, Fekeli’nin Yılmaz’ın intikamını almak için demesine inanmadığı gerçek: Adnan Yaman’ın oğlu olduğudur! Fikret, Demir’in kardeşi olduğunu Fekeli’ye itiraf edecektir!

Ve bu itiraf Çukurova’da barış rüzgarının uzun sürmeyeceğinin habercisidir!

Bir Zamanlar Çukurova'da bir karaktere veda ediyoruz! 9

ÜMİT VE SEVDA KARŞI KARŞIYA!

Züleyha ve Demir, aileleri için de şirket için de pek çok başarılı iş yapıp, cemiyetin önünde birlikte yer almaya devam etseler de, Ümit ve Demir ilişkisi devam edecektir. Sevda, artık bu duruma kayıtsız kalmayacak ve Ümit’in karşısına dikilecektir. Ancak beklenmedik olaylar da kapıdadır!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.00’DE ATV’de.