Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim dizisinde Selo ve Erol kozlarını paylaşıyor!

Seni Çok Bekledim dizisinde Selo ve Erol kozlarını paylaşıyor!

tarafından ker_def

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı Seni Çok Bekledim 5. bölümüyle 26 Şubat Cuma saat 20.00’de Star’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Tüm gelişmeleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kadir’in bıçaklanmasının ardından neler yaşanacağı merakla bekleniyordu. Selo tarafından bıçaklanan Kadir, yaşam savaşını kazanır. Fakat Selo, Erol’dan intikam alma niyetinden vazgeçmemiştir. Erol ise istemeden sebep olduğu ölümün ardından yıkılan hayatların vicdan azabını kaldıramamaktadır. Ayliz babasının kim olduğunu bulmaya çalışırken Kadir sonunda bir ipucuna ulaşır.

Seni Çok Bekledim dizisinde Selo ve Erol kozlarını paylaşıyor! 8

Selo’nun hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Meryem, Zahide’ye benzerliğiyle onu şaşırtır. Cemal’e gelen bir video ise işlediği cinayeti bilen tek kişinin kendisi olmadığı gerçeğini yüzüne vurur. Cam evde karşı karşıya gelen Selo ve Erol, nihayet kozlarını paylaşacaklardır.

Zahide karakterini canlandıran Türkü Turan’ın bu bölümde Meryem karakteri ile yeniden dizide yer alacağını da hatırlatalım.

Ünlü oyuncunun hayranları bu gelişmeden de son derece memnun ve oyuncunun dizideki hikayesinin kısa süreli olmamasını istiyor.

Seni Çok Bekledim dizisinde Selo ve Erol kozlarını paylaşıyor! 9

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un yaptığı dizinin senaryosunu Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

Seni Çok Bekledim; Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getiriyor…