Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da büyük dönüşümün faturası Hilal Altınbilek’e çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’da büyük dönüşümün faturası Hilal Altınbilek’e çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hilal Altınbilek, atv ekranında 3 sezondur yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yer alıyor. Züleyha karakterine hayat veren oyuncu, dizide yeni hanımağa oldu. Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar’ın vedasından sonra hanım ağalık Züleyha’ya çok yakıştı. Artık Çukurova’da her şey ondan soruluyor. Dizi 100.bölümü ile birlikte 3. sezonunu tamamlamaya doğru ilerliyor.

20 Mayıs Perşembe akşamı 97. bölümü yayınlanacak olan dizinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek, atv’de yayınlanan Dizi TV isimli programın sorularını yanıtladı. Bambaşka bir enerji ile ve dinamik şekilde ilerleyen dizinin hikayesi, her bölümde izleyicileri şaşırtmayı sürdürüyor. Perşembe rekabetine Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs’ın gelmesinin ardından reytinglerde düşüş gözlenmişti.

Altınbilek de bu sezonun biraz değişik bir sezon olduğunun altını çizdi. Oyuncu, şöyle konuştu: “Gerçekten ben bunun geçişini nasıl yapacağım diye üstünde düşündüğüm çok fazla konu oldu. Fakat bir şekilde kendimi şöyle ikna ettim, hayatta insanın başına her şey geldiği için, ummadığı şeyleri yaşadığı için, ayak uydurabildiği için. Ben de hayatın o noktasından bakarak, o değişikliği role de karaktere de yansıttım diye düşünüyorum.”

Bir Zamanlar Çukurova'da büyük dönüşümün faturası Hilal Altınbilek'e çıktı! 7

3. sezonda Züleyha’nın biricik aşkı Yılmaz öldü. Sonrasında ise Züleyha, Demir’e gerçekten aşık oldu. Züleyha’nın yaşadığı onca duygusal ve heyecan yüklü sahnelerin altından Hilal Altınbilek başarıyla kalktı. Oyuncu, “Özellikle bu sene o kadar dönüşüm senesiydi ki karakter için. Sizin hiç öyle görmediğiniz bir şey, benim için haftalarca düşündüğüm bir sahne olabiliyor. O yüzden izleyiciye sorarsak, herhalde Yılmaz’ın ölümünden bahsederler. O gerçekten zor bir sahneydi” ifadesini kullandı.

1970’li yılların kostümleri için özel bir çalışma yapıldığı ve özel bir ekibin buna yoğun bir mesai harcandığı da biliniyor. Hilal Altınbilek de kostümlerin hepsinin çok güzel olduğunu söyledi. Oyuncu, en etkileyicisinin Hünkar’ın kostümlerini giydiği sahne olduğunu ifade etti. Karakterin dönüşümü için önemli bir sahne olduğunu anlatan Altınbilek, bir hayatta kalma refleksi olarak yorumladı.

Hilal Altınbilek’in açıklamalarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.