Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da ‘dizi asıl şimdi başlıyor’ dedirten önemli adım!

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘dizi asıl şimdi başlıyor’ dedirten önemli adım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova her geçen hafta daha da heyecanlı bir hal almaya başladı… Dizinin hikayesinden ayrılan önemli karakterlere rağmen, yeni katılan isimlerin de etkisi ile izleyici ilgisi hep yüksek kaldı… Reytingleri de çok iyi gelmekte olan, gün birinciliğini bırakmayan atv dizisinde önemli gelişmeler var.

Dizinin senaristleri güçlü hikayede yeni bir dönem başlatıyor… Yılmaz – Züleyha aşkı ile başlayan dizinin uzun süre bu temada devam ettiğini biliyoruz. Ayrıca Yılmaz’ın ölümünden sonra bir süre Züleyha büyük bunalım yaşadı.Ancak geçtiğimiz hafta itibari ile hem Demir hem de Züleyha için yeni bir dönem başladı.

Birbirlerine sıkı sıkı sarılan karı-koca şimdi gerçek aşkı birbirlerinde buldu. Demir, bir ara Ümit ile evlenmek için boşanmayı bile düşünüyordu. Ancak senaristler çok doğru bir adım atarak Züleyha ile Demir aşkını alevlendirdi. İkilinin bu halini merakla bekleyen dizi hayranları da bu durumdan memnun.

Bir Zamanlar Çukurova’da Demir ve Züleyha’nın Çukurova’yı tüm dünyaya tanıtmak için el ele vermeleri de hikayenin gidişatının heyecanlı olacağını anlatıyor.

Peki Ümit bu durumda ne yapacak? Ümit, “vazgeçmem senden” diyor ama karşısında öfkeli bir Züleyha bulacak. Fikret Fekeli ise Demir’den önemli bir şey isteyecek. İkisinin arasında buzlar eriyecek mi? Yoksa kavga iyice alevlenecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli’nin hayatını etkileyecek yeni bir kadın karakterin daha yakında yapıma katılmasının beklendiğini de belirtilelim.

İşte dizinin 89. bölüm fragmanı: