Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin olmaması Çukur ve Maraşlı dizilerine yaradı!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin olmaması Çukur ve Maraşlı dizilerine yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting rekabetinde önemli gelişmeler yaşanıyor. TRT1 ekranlarında sezon başından bu yana birinciliği ele geçiren ve büyük bir izleyici ilgisi ile karşılaşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü dün akşam yayınlanamadı. Dizide koronavirüs sorunu nedeniyle bir hafta ara verildi…

Bu durum ise rakip dizilerin işine yaradı. Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan ve Mayıs ayında final yapacak Çukur, tüm kategorilerde birinciliği elde etti. Çukur bir miktar reytinglerini de artırırken, benzer bir durumu Maraşlı dizisi de yaşadı.

atv ekranlarında yayınlanan ve 11. bölümü ekrana gelen Maraşlı’nın reytinglerini yükselttiği görüldü. Dizi adına Uyanış Büyük Selçuklu’nun olmaması iyi bir fırsat oldu… Maraşlı totalde 3. olurken, AB’de 4. ve ABC1’de ise 5. sırada. Bakalım Maraşlı gelecek hafta da bu yüksek oranları bulabilecek mi?

Yasak Elma dizisi de dün akşam reytinglerde çok iyi sonuçlar aldı. Total ve ABC1’de dördüncü olan dizi, AB grubunu ise 5. sırada tamamladı.

Star TV’nin Sefirin Kızı dizisi ise bir türlü eski günlerine dönemiyor. Dizinin reytingleri bir hayli gerilemişti. Geçen haftaya yakın oranlar elde edildi. Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin etkileyici işbirliği bile izleyiciyi yeniden diziye çekemedi.

Sefirin Kızı totalde 14. olurken, AB’de günü 16. bitirdi ve ABC1’de de 13. oldu.

İşte 22 Mart Pazartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin olmaması Çukur ve Maraşlı dizilerine yaradı! 7