Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen’in vazgeçtiği TRT dizisinin başrolünü hangi ünlü kaptı?

Timuçin Esen’in vazgeçtiği TRT dizisinin başrolünü hangi ünlü kaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT için hazırlanmakta olan Mevlana isimli dizide başrol olarak Timuçin Esen’in ismi öne çıkmıştı. Hekimoğlu dizisinden sonra yeni yapım için anlaştığı belirtilen oyuncunun son anda vazgeçtiği de haberlere yansıdı…

Timuçin Esen’in vazgeçtiği Mevlana rolünü canlandırmak için ise TRT, zaten 5 sezon ekranında yer alan ve başarılı bir Abdülhamid performansı sergileyen Bülent İnal’da karar kıldı.

Konya’da özel olarak hazırlanan 50 dönüme yayılan platoda çekimlere başlandı. Bülent İnal’ın başrolde yer alması da büyük bir sürpriz olarak nitelendiriliyor. Timuçin Esen hayranları ünlü oyuncunun vazgeçmesi nedeniyle mutsuz. Ancak Bülent İnal’ın takipçileri bu gelişmeden son derece memnun.

Timuçin Esen'in vazgeçtiği TRT dizisinin başrolünü hangi ünlü kaptı? 7

Mevlana dizisi için 2 yıl süren hazırlıkların yanı sıra etkileyici bir plato oluşturuldu. Birçok yeni bina inşa edildi. 13. yüzyılın ortamı sağlanmaya çalışıldı. Hem Selçuklu mimarisinden izler taşıyan mekanlar yaratıldı hem de kostümler ve aksesuarlar ile birlikte büyük çaba sergilendi.

Bülent İnal da şimdi bu önemli yapımın başrolü olarak kariyerinde bir güçlü adım daha atıyor.