Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da hep konuşulan ayrılık gerçekleşiyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova’da hep konuşulan ayrılık gerçekleşiyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu devam ediyor. Geçtiğimiz perşembe günü Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünün olmamasını fırsat bilerek tüm kategorilerde birincilik elde eden atv dizisi, gelecek hafta ise aynı başarıyı tekrarlayabilecek mi merakla bekleniyor.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmız, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Hande Soral, Melike İpek Yalova gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 97. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merak ediliyor. Sezon finaline adım adım ilerleyen dizide bir karakterin ayrılacağına yönelik bilgiler daha önce gelmişti.

Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Müjgan karakterinin 3. sezon sonuna doğru izleyicilere veda edeceklerine yönelik bir beklenti vardı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 97. yeni bölümünde Adana – İstanbul uçağının düştüğü ifade ediliyor. Yani Müjgan’ın bu uçakta olma ve ölme ihtimali de izleyicileri üzdü.

Yalova dizinin hüzünlü karakterlerinden birisi olan Müjgan ile uzun süredir hikayede bulunuyor ve başarı performansı ile de dikkatleri çekiyordu. Oyuncunun ayrılıp ayrılmadığnı yeni bölümde görebileceksiniz. Dizinin 100. bölümde de 3. sezonu tamamlaması bekleniyor. atv’nin başarılı yapımı, 4. sezonda da ekranda olmaya devam edecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 97. yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.