Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar’ın yokluğunu aratmayan birisi var!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar’ın yokluğunu aratmayan birisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin perşembe akşamı yayınlanacak olan 85.bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakterinin bu hafta diziden ayrılması bekleniyor… Dizinin hikayesinde de çok önemli gelişmeler yine bu hafta izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak.

Bu konulardan birisi Fikret Fekeli ile ilgili… Fikret, babasının Adnan Yaman olduğunu ilk kez açıklayacak. Böylece Demir ile olan meselesinin de temelinde neyin yattığı ortaya çıktı… Bir başka önemli gelişme ise Ümit konusunda yaşanıyor…

Fikret’in sevgilisi Ümit, Çukurova’yı fena karıştırdı. Fikret, Müjgan ile aşkı tercih ederken Ümit ise Demir’in koynuna girdi… Demir ve Ümit arasındaki bu yakınlaşmayı fark eden Sevda hanım ise olaya müdahale ediyor. Hünkar Yaman’ın ölümünden sonra Züleyha – Demir birlikteliğine zarar gelmemesi için Ümit’e adeta ültimatom veren Sevda hanım izleyicilerin de gözdesi oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar'ın yokluğunu aratmayan birisi var! 7

Birçok dizi hayranı Hünkar’dan sonra Züleyha ve Demir ilişkisini savunduğu için Sevda hanıma güzel mesajlarla sosyal medyada destek veriyor. Nazal Kesal’ın başarıyla canlandırdığı Sevda, 3. sezonun başlarında yapıma dahil olmuştu. Hikaye nasıl ilerler bilinmez ama artık Ümit konusunda Demir bundan böyle o kadar da rahat olamayacaktır.

“Ümit diziden çıkmalı ve Demir ile Züleyha yakınlaşmalı. Senarist şu dizide güzel bir aşk yaşanamaz mı?” diye yorum bırakan bir dizi hayranı birçok kişinin de duygularına tercüman oldu. Sevda hanımın tavrı da bu noktada dizi hayranlarını çok memnun etti.