Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç’un iddialı dizisi başlamadan yeni bir görüşme heyecan yarattı!

Barış Arduç’un iddialı dizisi başlamadan yeni bir görüşme heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, Çukur’dan sonra bir süre dinlendi. Oyuncu yakında ise Netflix’te yayınlanacak olan Kulüp isimli dizi ile hayranları ile buluşacak. Gökçe Bahadır ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, Şubat ayı içinde ekibe katılarak çekimlere başladı.

Arduç’tan önce çalışmaya başlayan ekip bir süre çekimleri sürdürdü, ünlü oyuncu ise Şubat ayının başlarında ekibe katıldı. Hayranlar tarafından Kulüp dizisi büyük bir merakla beklenirken, bu sefer de yeni bir proje ihtimali ortaya çıktı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısı olan Akli Film’in sahibi Emre Konuk ile konuştuğu ortaya çıkan Barış Arduç, konusunda gazeteci Birsen Altuştaş’ın kulis bilgisi heyecan yükseltti. Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu’da mı yer alacak yoksa yeni bir proje mi var, henüz bu konu bilinmiyor.

Zeynep Günay Tan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kulüp dizisinde Barış Arduç, Fıstık İsmet isimli taksici karakterine hayat veriyor. Bu karakter de merakla bekleniyor…

Dizide; Gökçe Bahadır, Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Salih Bademci gibi ünlü isimler de rol alıyor. Genç isimlerden Asude Selma Kalabek de dikkat çekecek bir karakterde yerini alacak.

Kulüp dizisinin toplam 10 bölüm olarak çekileceği de gelen bilgiler arasında.