Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde ayrılıklar bitecek, duygusallık öne çıkacak!

Son Yaz dizisinde ayrılıklar bitecek, duygusallık öne çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisinin 15. yeni bölümünde yine heyecanlı anlar yaşanacak. Çeşme’de çekimleri yapılan dizinin 22. bölüm itibari ile sezon finali yapması bekleniyor. Ayrıca hikayenin İstanbul’a da taşınacağı bilgisi var. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Canan ile Selim arasındaki yakınlaşmalar dikkat çekecek.

Selim, Canan’a ilk aşkı olduğunu hatırlatıyor… İkili arasında romantik anlar yaşanıyor. Akgün’ün bir abisinin olduğu da bu bölümde ortaya çıkacak. Selçuk Taşkın bunu Savcı Selim’e itiraf edecek. Akgün ise bir abisi olup olmadığı konusundan emin değil ve konuyu araştırıyor.

Yağmur ile Akgün ayrılığının sonrasında neler yaşanacağını da merak eden dizinin hayranları, ayrıca Selim ile Akgün’ün artık birbirleri ile çok daha yakın bir konuma geldiklerine de şahitlik edecek. Akgün ve Selim sahneleri yine izleyicileri duygusal olarak etkileyecek.

Son Yaz dizisinin 15 bölümünden ikinci fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. Bu akşam dizinin hayranları için hem aksiyon dolu hem de duygusal anlar bol yaşanacak.

İşte Son Yaz dizisi 15. bölümün detayları: Akgün ve Yağmur ayrılık sonrası yeni duruma alışmaya çalışmaktadırlar ama ikisi de acı çekmektedir. Akgün eline geçen fotoğrafın arkasında yatan hikâyenin peşine düşer ve ilk olarak Selim’i babasıyla görüşmek için ikna eder. Ama Selçuk Taşkın’ın fotoğrafa verdiği tepki çok sert olur. Akgün’ün içindeki şüphe artar. Kaan, Yağmur ve Akgün’ün ayrıldığını duyunca bu fırsatı kaçırmaz ve Yağmur’a yakınlaşmaya çalışır.

Kaan’ın bu hamlesini öğrenen Akgün hesabını sormak üzere soluğu Kaan’ın yanında alır. Kaan ve Akgün arasında çıkan kavga; Fatih, Serap, Canan ve Selim’in de bulaşmasıyla adli bir vakaya dönüşür. Kavgayı fırsata çeviren Fatih, Akgün’ü mahkemeye verir.

Selim ve Canan, Akgün’ü tutuklanmadan kurtarmak için birlikte harekete geçerler. Akgün’ün avukatlığını Canan üstlenir. Bu arada Selçuk Taşkın’ın Halil Sadi’yi aradığını öğrenen Selim bunun hesabını sormak için Selçuk’a gittiğinde sürpriz bir gerçeği öğrenecektir.