Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha’nın gözyaşları dinmiyor! Hilal Atınbilek bunu nasıl başarıyor?

Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha’nın gözyaşları dinmiyor! Hilal Atınbilek bunu nasıl başarıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek, 3 sezondur devam eden projede birbirinden çok zorlu sahnelerde yer aldı. Bu uzun süreçte Züleyha’nın yaşadığı olaylar değişti, farklı duygularla izleyici karşısına çıkması gerekti. Oyuncu her seferinde büyük değişimler yaşayan karaktere iyi şekilde hayat vermek için büyük çaba harcadı.

Dizi TV isimli programa konuşan Hilal Altınbilek, bu süreçte özellikle ağlama sahnelerinde nasıl motive olduğu sorusunu yanıtladı. Bazı oyuncuların kendi hayatlarından bazı konularla motive olarak bu tür sahnelerde yer aldıkları şeklindeki sözleri hatırlatan Hilal Altınbilek, bazen kendisinin de böyle yaptığını ifade etti.

Oyuncu, “Ama şu an çok fazla onu yapmak istemiyorum. Çünkü o ekstra bir enerji alıyor benden. Ekstra bir mesai diyeyim. Sonra buldum ki, kendi hayatımla özdeşleştirdiğim bir sürü şey yapıyorum. O beni yoruyor. Başka bir teknik bulmam lazım. Bir şeyler yapıyorum kendi içimde. Ama artık Züleyha için yapmama gerek kalmıyor. Rolde olduğum için sürekli” şeklinde konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamlarının en başarılı yapımlarından birisi olmayı sürdürüyor. Tüm kişiler kategorisinde hala birincilik elde edebilen dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise Camdaki Kız’ın ardından ikincilikler alıyor. Hilal Altınbilek bu yapım sayesinde geniş kitleler tarafından çok sevildi ve büyük de takdir gördü.

Ünlü oyuncu geniş bir hayran kitlesine sahip ve rolüyle de yeteneklerini her hafta ortaya koyuyor. Oyuncunun tüm açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.