Ana sayfa Sosyal Medya Kağıt Ev dizisinde kötü karar, keşke böyle olmasaydı!

Kağıt Ev dizisinde kötü karar, keşke böyle olmasaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Kağıt Ev dizisinin ilk 5 bölümü yayınlandı. Hikaye ve oyunculuk performansları ile ilgili bir sorun olmasa da dizideki bazı detaylar eleştiri konusu oluyor.

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytinglerinin de kötü gitmesi bir şanssızlık oldu. Kağıt Ev, izleyiciler tarafından yeterince sahiplenilmedi… Star TV dizisi, 24 Mayıs Pazartesi akşamı 6. yeni bölümü ile ekranda yerini almaya devam edecek.

Çok kaliteli başlayan dizinin bir değişim içinde olduğu değerlendirmesini yapan Sina Koloğlu, yazısında şu detayları aktardı. “Kağıt Ev bir dijital platform dizisi kıvamında giderken, ‘açık kanal’ total diziye dönüşüyor. Bu nasıl oluyor? Uzun süreli dizi olunca bakışması ve durması bol, müzik bu arayı doldurmak için, otomatiğe bağlanıyor.”

Dizide kullanılan müzikler konusunda eleştirilerde bulunan Koloğlu, hikayenin ise etkileyici olduğunu ortaya koydu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise diziyle ilgili bazı eleştirilerde bulundu. Dizinin hikayesinin daha yeni başladığını da belirten yazar, müzikler için ise şöyle yazdı:

“Ben müzikleri yapan arkadaşlarımızdan çok, isteklerini dile getiren yönetmen kadrosuna kabahati bulurum. Dizinin bir teması yok. “Doldur altını, yap bir şeyler” denmiş sanki.”

Kağıt Ev dizisinin 6.yeni bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamı ekranda olacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.