Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Melike İpek Yalova yeni dizisini Fox TV’de buldu!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Melike İpek Yalova yeni dizisini Fox TV’de buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi dördüncü sezonu ile izleyicilerine yeni bir hikaye anlatıyor.. Dizinin üçüncü sezonunda ayrılan isimler arasında Melike İpek Yalova da vardı. Müjgan karakterine hayat veren oyuncu, çok başarılı bir dönemin ardından yaz aylarında dinlenme fırsatı buldu.

Ünlü oyuncunun zorlu geçen sürecin ardından yeni sezonda yeni bir projede rol alması beklenmiyordu. Ancak Melike İpek Yalova gelen teklifi kabul ederek Fox TV’nin sürpriz dizisinin kadrosuna katıldı.

Innocent Defendant isimli diziden uyarlanan Mahkum için gelen teklifi kabul eden Melike İpek Yalova, yeni dizisini Fox TV ekranında buldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizide varlıklı bir aile olan Yesariler’in üyelerinden Büge karakterini ünlü oyuncunun canlandıracağını duyurdu.

Etkili bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan Mahkum dizisinde çekimleri geçtiğimiz gün başladı. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Altan Gördüm ve Hayal Köseoğlu şu ana kadar ismi netleşen oyuncular oldular.

Bir savcının masumiyetini kanıtlama çabası olarak ortaya çıkan Mahkum dizisi yeni sezonda Fox TV’nin en sürpriz dizisi olarak gözüküyor.