Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen, Kıvanç Tatlıtuğ yeni partneri olarak setlere dönüyor!

Yasemin Allen, Kıvanç Tatlıtuğ yeni partneri olarak setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Aşıklar Bayramı isimli sinema filminin çekimlerine başlandı. Özcan Alper’in hem yönetmen hem senarist olarak yer aldığı projenin çekimleri devam ederken, kadın başrol konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculuklarını anlatan Aşıklar Bayramı isimli kitabın hikayesi sinemaya geliyor…

Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktaran filmin kadın başrolü olarak Yasemin Allen tercih edildi… Gazeteci Birsen Altuntaş, Yusuf karakterinin eski sevgilisi rolüyle Yasemin Allen’in hikayede yer alacağı bilgisini paylaştı.

Kars’ta çekimleri yapılan proje için ünlü oyuncu yakında bu şehre gidecek. Settar Tanrıöğen’in de Heves Ali karakteri ile başrolünde yer aldığı dizinin bazı sahneleri Elazığ’da çekiliyor. Ekip daha sonra ise Kars’a geçecek.

Yasemin Allen geçen yıl Star TV’de 6 bölüm süren İyi Günde Kötü Günde dizisinin başrolünde yer almıştı. Oyuncu ayrıca Olağan Şüpheliler isimli dijital dizide de Zuhal karakteri ile yer aldı.