Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt’un başrolü Hasan Denizyaran, dizideki Altay Kurtoğlu karakteri için çok çalışmış!

Yalnız Kurt’un başrolü Hasan Denizyaran, dizideki Altay Kurtoğlu karakteri için çok çalışmış!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hasan Denizyaran, ATV’nin Osman Sınav imzalı yeni dizisi Yalnız Kurt’ta başrolü Damla Colbay ile paylaşıyor. Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Murat Han ve Deniz Evin gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Yalnız Kurt’un hazırlık sürecini kendisinden dinledik.

İlk senaryoyu okuduğunda canlandıracağı karakterin bir kafes dövüşçüsü olduğunu öğrenen Hasan Denizyaran, ilk iş olarak rolüne uygun diyete ve spora başlamış. Dizi görüşmeleri başladığında yaklaşık 110 kilo olan oyuncu o anları şöyle anlattı; “Osman hoca, bu böyle olmaz. Çocuk sokakta büyümüş bir çocuk, diyete girdim ve yaklaşık 15-20 kilo vermek zorunda kaldım.”

Yalnız Kurt’un başrolü Hasan Denizyaran, dizideki Altay Kurtoğlu karakteri için çok çalışmış! 8
Set saatleri ne kadar uzarsa uzasın, her fırsatta spora gitmeye devam etmeye çalışan oyuncu diyetine de bu doğrultuda özen gösteriyor. Altay karakteri için dövüş eğitimi de alan Hasan Denizyaran, boks ve kafes dövüşçülüğünün detaylarını, izleyiciye olayı yansıtırken dikkat etmesi gerekenler konusunda yoğunlaştırılmış şekilde çalışmış.

Yakın tarihi konu etmesi ve merak uyandıran konuları ele alması Yalnız Kurt’u izleyici gözünde çekici bir hale getiriyor. Hasan Denizyaran’a da projeyi çekici kılan sebepler bunlar olmuş. Çok iyi bir izleyici de olduğunu belirten oyuncu dizinin çekiciliği konusunda şu açıklamalarda bulundu;

Yalnız Kurt’un başrolü Hasan Denizyaran, dizideki Altay Kurtoğlu karakteri için çok çalışmış! 9
“Bu tarz dizileri çok severim. Tamemn kurgu olmasındansa bir hikayesi olmasını tercih ederim. Konuyu izledikten sonra kendim de araştırırım. İzleyici de mutlaka araştırıyordur. En keyif verici kısmı da bu.”

6-7 yıl önce Osman Sınav ile tanıştığını söyleyen oyuncu bu projenin kendisiyle ilk projesi olduğunu, bu projede yer almayı çok istediğini, projenin izleyicinin gözünde iyi bir yere gelmesi için her zaman ekstra bir gayret göstermek istediğini ifade etti.