Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan’ın Muzo’su kurtarıcı rolüne soyundu!

Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan’ın Muzo’su kurtarıcı rolüne soyundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin ilk 7 bölümü büyük bir ilgi gördü.Kimi dizi hayranları hikayenin yavaş ilerlediğine yönelik eleştiriler yapıyor. Burcu Biricik yine çok iyi bir performans ortaya koyuyor. Enis Arıkan da sürpriz bir şekilde diziye Muzaffer karakteri ile katıldı ve izleyicileri çok etkiledi.

Muzo olarak izleyicilerin yorumlarında yer verdiği Arıkan, şimdiye kadar komedi rolleri ile biliniyordu. Ancak bir dram dizisinde yer alması tam bir ters köşe oldu ve izleyiciler de performansından çok memnun.

Camdaki Kız dizisinin hikayesinde ise Muzo’nun Nalan’ın kurtarıcısı olması durumu 8. yeni bölümde kendini gösterecek. Nalan’ın sırlarını öğrenmeye başlayan Muzo, babasından düğünü erkene çekmesini isteyecek.

Dizi hayranları Sedat ile Nalan aşkını değil de Muzo ile Nalan aşkını istiyor. Hikaye nereye varır bilinmez ama yeni bölüm Feride’nin gözyaşlarıyla da dolu olacak.

Camdaki Kız 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Nalan, Muzo’ya Sedat’a aşık olduğunu itiraf ediyor!

Nalan’ın hastalanması sonucu gözler Feride’ye çevrilmiştir. Öte yandan Nalan, Muzo’ya Sedat’a aşık olduğunu itiraf eder. Bunun sonrasında Muzo, Rafet’e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söyler.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!